Pärnu kõige mereäärsemad! Mai tänavale kerkib kolm uut kortermaja (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Vista Residents.
Vista Residents. Foto: Miston Capital

Elamuarendaja Miston Capital hakkab Pärnu lahe äärde rajama Vista Residentse, mis valmivad 2025. aasta suve hakul. Mai tänavale kerkiva kolme eluhoone ehitamisel on fookuses ökonoomsus ja kvaliteet.

 

Miston Capitali arendusjuhi Kuldar Kirikali sõnul on Vista Residentsid disainitud teadlikule inimesele, kes hindab kvaliteetset ja peresõbralikku elukeskkonda. «Näeme, et Pärnus on püsivalt suur nõudlus mere ääres asuvate kodude järele. Vista Residentsidest saavad Pärnu kõige mereäärsemad uued korterelamud, kus on olulisel kohal rahulik elukeskkond. Elamud asuvad vähese liiklusega tupiktänavas ning majade vahele rajatakse pääs rannapromenaadi kergliiklusteele, mis kulgeb mööda merejoont,» sõnas Kirikal.

«Nagu kõik meie ümber, areneb ajas jõudsalt edasi ka arhitektuur, mis muudab inimeste elukeskkonda aina paremaks. Vista Residentsidega soovime muuta oma kodulinna modernsemaks, jättes samas alles Pärnule omase kuurortlinna iseloomu. Seepärast on arendus saanud oma nime inspireerituna itaalia keelest, kus vista tähendab nägemist või vaadet,» sõnas Kirikal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles