2 silmapaistvat omanikeootel kodu Tartumaal

Copy
Foto: Soov.ee

Ühelt poolt Võrtsjärve ning teiselt poolt Peipsi järvega piirnev Tartumaa on üks kaunemaid maakondi Eestis. Tartumaa on rikas looduskaitsealade poolest ning see on koduks Emajõele ja Tartu linnale.

Tartut tuntakse eelkõige ülikoolilinnana, kuid sellel on olnud oluline roll ka Eesti kultuuri edendamisel. Just selles linnas toimus esimene üldlaulupidu ning siin alustasid tegevust esimesed kultuuriseltsid ja ajalehed. Samuti asub Tartus Eesti esimene teater Vanemuine.

Ostu- ja müügiportaalis Soov on hetkel müügis kaks imekaunist Tartumaal paiknevat kodu, mis lisavad sellele piirkonnale veelgi väärtust.

4-toaline kivimaja Veibri külas

Foto: Soov.ee

Pildil olev kaunis maja asub Tartu linnast vaid 15-minutilise autosõidu kaugusel. Antud kodu koosneb neljast toast ja selle kogupindalaks on 153,8 m². Maja aitavad soojana hoida gaasiküte, kamin, kolmekordsed klaasaknad ja põrandaküte.

Foto: Soov.ee

Elutuba on sisustatud mahuka diivani, lauajalgpalli laua ja suure teleriga. Elegantsele prantsuse stiilis laele lisavad sära integreeritud LED-valgustid.

Foto: Soov.ee

Köögis on läikiva viimistlusega sinakashall köögimööbel koos kogu tehnikaga ning söögilaud, mille taha mahub mugavalt istuma kuus inimest.

Foto: Soov.ee

Lisahüvedest on olemas vann, saun ja terrass. Kodu on müügis kogu piltidel näha oleva mööbli ja tehnikaga ning selle hinnaks on 365 tuhat eurot. Lähemalt saab pakkumisega tutvuda siin.

2-toaline korter Ränilinnas

Foto: Soov.ee

See äärmiselt maitsekalt sisustatud kodu asub 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel Lõunakeskusest. Tühja kõhuga ei pea aga nii kaugele minemagi, sest lähim toidupood asub lausa maja ees. Käesoleval aastal valmib selle kodu vahetus läheduses ka lasteaed.

Foto: Soov.ee

Korter asub viiekordse maja teisel korrusel ning selle aknad avanevad maja taha. Tegu on täielikult renoveeritud koduga ning seda on võimalik osta koos kogu sisustusega ja tehnikaga. Korteri juurde kuulub keldriboks. Parkida saab maja ees tasuta. Selle korteri hinnaks on 124 600 eurot. Rohkem pilte ja infot pakkumise kohta leiab siit.

Foto: Soov.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles