Marko Kokmann.
Marko Kokmann. Foto: Vallo Kruuser

Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja tunnustatud kokk Marko Kokmann valmistas vabariigi aastapäeva peolauale kiluleibadele vahelduseks uudsed eestimaised suupisted.

Üleval vasakult paremale: rulaad marineeritud männiriisika salatiga seemneleiva krõpsul ja lavaširullid keedusalaamiga.
All vasakult paremale: keedusalaami hapukapsasalati ja karulaugumäärdega mustal leival ja täissuitsuvorsti kreem koorikuleiva korvis.
Üleval vasakult paremale: rulaad marineeritud männiriisika salatiga seemneleiva krõpsul ja lavaširullid keedusalaamiga. All vasakult paremale: keedusalaami hapukapsasalati ja karulaugumäärdega mustal leival ja täissuitsuvorsti kreem koorikuleiva korvis. Foto: Nõo Lihatööstus

Keedusalaami hapukapsasalati ja karulaugumäärdega mustal leival

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.