Marko Kokmann.
Marko Kokmann. Foto: Vallo Kruuser

Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja tunnustatud kokk Marko Kokmann valmistas vabariigi aastapäeva peolauale kiluleibadele vahelduseks uudsed eestimaised suupisted.

Üleval vasakult paremale: rulaad marineeritud männiriisika salatiga seemneleiva krõpsul ja lavaširullid keedusalaamiga.
All vasakult paremale: keedusalaami hapukapsasalati ja karulaugumäärdega mustal leival ja täissuitsuvorsti kreem koorikuleiva korvis.
Üleval vasakult paremale: rulaad marineeritud männiriisika salatiga seemneleiva krõpsul ja lavaširullid keedusalaamiga. All vasakult paremale: keedusalaami hapukapsasalati ja karulaugumäärdega mustal leival ja täissuitsuvorsti kreem koorikuleiva korvis. Foto: Nõo Lihatööstus

Keedusalaami hapukapsasalati ja karulaugumäärdega mustal leival

Kommentaarid
Copy