Neli nippi, mis teevad suurpuhastuse kergemaks

Mayeri Industries AS
Copy
Foto: Mayeri Industries AS

Isegi kui sa oled hoolas koristaja ning puhastad kodu regulaarselt, on aeg-ajalt siiski mõistlik ette võtta ka suurem koristamine. Nii saavad puhtaks ka need pinnad, mis tavalise koristuse käigus tähelepanuta jäävad. Siin on mõned nipid ja soovitused kuidas see töö võimalikult tõhusalt tehtud saaks.

Akende pesu võtavad paljud ette vaid paar korda aastas. Seda tööd alusta alati akende puhastamisest, siis pese puhtaks aknaraam, seejärel aknaklaasid, alustades välistest klaasidest. Kuivatamisel kasuta mikrokiudlappi, selle abil saab lõpptulemus särav ja ilma triipudeta.

Mayeri Organic laimi- ja piparmündilõhnaline klaasipuhastusvahend on selleks tööks ideaalne „abimees“. Selle koostises on orgaanilised koostisosad, mis ei jäta triipe ega jälgi ning aitavad hoida klaaspindu puhtana, piparmündil on ka rasva ja mustust lahustav toime.

Toode on pärjatud ökomärgisega, mis tähendab, et see on biolaguneva koostisega ja keskkonnasäästlik.

Foto: Mayeri Industries AS

Vaipade, madratsite ja diivanite puhastamiseks on asendamatuks puhastuvahendiks mitmekülgne ja tõhus Mayeri Organic puhastussooda. Seda saab kasutada mitmel erineval viisil ja see on taskukohane alternatiiv paljudele turul olevatele keemilistele puhastusvahenditele.

Vaipade, madratsite ja diivanite värskendamiseks puista puhastussooda soovitud pinnale, lase sellel mõnda aega mõjuda, kuni see imab ebameeldivad lõhnad ja niiskuse endasse, ning seejärel tõmba pind tolmuimejaga üle.

Puhastussooda sobib mitmesuguste pindade puhastamiseks, selle abil saad kergelt eemaldada rasva, kohvi, tee ja muid plekke erinevatelt pindadelt. Samuti eemaldab vahend plekid ja lõhnad külmikust, praeahjust, keraamiliselt pliidilt ja kraanikausist. Pesu pesemise ajal eemaldab ebameeldivad lõhnad ja plekid. On abiks nii akende kui vannitoa puhastamisel. Sooda on keskkonnasäästlik.

Foto: Mayeri Industries AS

Kui üks asi saab olla multifunktsionaalne, siis on seda Mayeri Organic multifunktsionaalne pesuäädikas, mida saab kasutada pesupesemise erinevatel etappidel.

Võid seda kasutada pesuloputusvahendi asemel või koos sellega. See aitab eemaldada ebameeldivad lõhnad, muudab pesu pehmemaks ning hoiab värvid kirkana.

Samuti aitab äädikas hoida pesumasina torustiku puhtana ning vähendab oluliselt katlakivi teket. See on eriti kasulik, kui elate piirkonnas kus on kare vesi.

Lahjendatud pesuäädikat saad kasutada ka näiteks põrandate pesemisel või üldpuhastusvahendina, samuti sobib see kasutada aurutriikraua vedelikuna.

Mayeri Organic pesuäädikas sisaldab üle 90% loodusliku päritoluga koostisosi, muutes selle keskkonnasäästlikuks.

Kui soovid nõud puhtaks saada ohutult ent tõhusalt, siis Mayeri Organic nõudepesuvahend on selleks ideaalne valik. See lagundab efektiivselt rasva ja mustuse isegi jahedas ja karedas vees ning annab nõudele ja klaasidele särava läike. Toode on CLP vaba ja biolaguneva koostisega, see tähendab, et selles pole kasutatud ohtikke kemikaale.

Foto: Mayeri Industries AS

Üle 90% koostisosadest on looduslikku päritolu, ökomärgis annab kindluse, et toode on testitud tõhususega.

Traditsioonilised puhastusvahendid jätavad maha jääke, mis võivad mõjutada siseruumide õhukvaliteeti. See võib aga kaasa tuua mitmesuguseid terviseprobleeme.

Et saaksid kevadise suurpuhastuse muretult ette võtta, soeta sobiva suurusega Mayeri Organic tootekomplekt e-poest, kus on saadaval ka lõhna-ja värvainevabad tooted.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles