Koristusteenus mis toob naeratuse näole

Smile Cleaning
Copy
Foto: Smile Cleaning

Tavaliselt kulutad sa koristamisele väga palju oma väärtuslikust ajast ja energiat, kuid tulemus ei ole ikka see mis sind rahuldaks. Vahel oled liiga väsinud, et kodu korralikult koristada. Või siis lihtsalt ei viitsi. Ja suurpuhastus – see võib võtta lausa terve päeva või rohkemgi veel.

Aga oled sa kaalunud oma väärtusliku aja kokkuhoidmiseks tellida koju professionaalne koristusteenindaja, kes oskuslikult ja kiirelt puhtuse majja toob? Samal ajal saad sina aega veeta oma perega, puhata või teha asju, mis olid kaua aega edasi lükatud.

Üldjuhul kulub tavapäraseks koristamiseks-puhastamiseks keskmiselt kaks kuni kuus tundi - mida suurem on ruum, seda rohkem kulub aega. Hinnanguliselt võib arvestada, et 15 m2 koristamisele kulub üks tund.

Smile Cleaning´u professionaalsed koristajad võtavad kaasa kogu vajamineva tehnika ja puhastusvahendid, pesevad aknad, puhastavad diivanid ja vaibad, vannitoa ja kõik raskesti ligipääsetavad kohad – vastavalt sinu soovile. Ja sinu hubane kodu läigib taas puhtusest.

Foto: Smile Cleaning

Hea on teada, et nad kasutavad puhastusvahendid mis on inimestele ja keskkonnale ohutud.

Kahtled? Mõtled, et kuidas sa ikka lased võõra inimese oma koju? Arvad, et peaksid samal ajal ikka ise kohal olema? Kardad, et võõras inimene võib sinu kappe-sahtleid avada ja neisse piiluda. Või midagi ära lõhkuda.

Muidugi võid soovi korral koristusteenuse teostamise ajal kodus olla, kuid see pole vajalik. Kõik koristusteenuse üksikasjad lepitakse sinuga eelnevalt kokku ja töö käigus lisaküsimusi tavaliselt ei teki.

Foto: Smile Cleaning

Kappide-sahtlite avamine on aga puhastusteenindajale rangelt keelatud, ta ei tee seda mitte mingil juhul. Ta võib avada ainult eelnevalt kokku lepitud kappe või sahtleid, näiteks seda, kust võtta tolmuimeja või millisesse kappi panna nõusid vms.

Sa võid puhastusteenindajat täielikult usaldada, sest kõikidel töötajatel on nö puhas ajalugu ja teenust osutav ettevõte vastutab nende usaldusväärsuse eest. Kui koristaja põhjustab kahjustusi või midagi ära lõhub. vastutab selle eest teenust osutanud ettevõte ning kompenseerib täielikult kõik kahjustused. Ettevõttel on ka kõikide võimalike õnnetuste korvamiseks vastav kindlustus.

Puhastajate meeskond koosneb ainult usaldusväärsetest töötajatest, kes teavad mida teevad ja armastavad seda, mida nad teevad.

Ütle aadress, kus koristus vaja läbi viia, vali sulle sobiv aeg ja maksa tellimuse eest. Sinuga võetakse eelnevalt ühendust ja professionaalne koristaja on kohal õigel ajal ning teeb oma töö kiiresti ja tõhusalt. Ja mis veel väga oluline, töö tehakse taskukohase hinnaga.

Smile Cleaning teeb puhtaks nii korterid kui majad, pakkudes erinevaid kodukoristuse puhastusteenuseid: standardpuhastust, suurpuhastust ja remondi- või peojärgset koristust. Teenustega saad lähemalt tutvuda SIIN. Lisaks pakutakse ka akende pesu ja ökopuhastusteenuseid diivanitele ja pehme mööblile.

Foto: Smile Cleaning

Suurpuhastust on mõistlik teha vähemalt paar korda aastas. Selle suure töö käigus tehakse elamises korda ja puhtaks mitmed asjad. Mida suurpuhastuse pakett sisaldab, sellega saad tutvuda SIIN.

Smile Cleaning teostab kodukoristust Tallinnas ja Harjumaal, ettevõtte kontaktandmed leiad SIIT.

Copy
Tagasi üles