Kevadine suurpuhastus -15%

Eesti Haldus
Copy
Foto: Eesti Haldus

Puhtus mängib olulist rolli. Siinkohal on hea meenutada, et ligi 40% inimestest on tunnistanud, et nende ostuotsust mõjutab esmamulje mis neile büroost, kauplusest või tootmishoonest jääb.

Kui keegi tahab kodus elutoa nurgas üha suurenevat tolmurulli, kontoris puhastamata vaipa või tootmises vohavat hallitust pidada lemmiklooma eest, ei saa seda talle keelata. Iseasi millise mulje selline külalistele ja ettevõte klientidele jätab.

Nüüd on saadaval eripakkumisena professionaalne suurpuhastus - 15% hinnasoodustusega. Konsultatsioon - mida, kuidas ja miks teha on tasuta.

Foto: Eesti Haldus

Miks? Kevadine suurpuhastus on vajalik isegi siis, kui igal nädalal on hoolsalt tolmuimeja, mopi ja lapiga koristatud. Talvekuudel kasutatakse lume- ja libedusetõrjeks palju kemikaale, mis inimesed oma liikumisega ka siseruumidesse toovad. Lisaks tagavad suurpuhastustööd pindade pikema eluea, esteetilise väljanägemise. Et sina saaksid keskenduda oma ärile ja kodus perele.

Foto: Eesti Haldus

Kuidas? Suurpuhastus on põhjalik töö ja parima tulemuse jaoks on vaja kogemusi, erioskusi ja -tehnikat. Tänapäeva puhastusteenindaja on oma ala asjatundja, teades kõike erinevatest pinnakattematerjalidest, puhastusvahenditest ja -ainetest ning spetsiaalsetest töövõtetest. Professionaalne suurpuhastus loob ruumidesse värske ja uueväärse õhkkonna.

Äripinnal puhtuse majja löömiseks tuleb sinu tellimise peale kohale spetsialistisdest koosnev professionaalne meeskond ja teeb mis vaja. Selleks kasutab ta oma töös vaid parimaid vahendeid. Kogenematu inimene võib teadmatusest või oskamatusest puhastusvahenditega valesti ringi käia ja rikkuda hinnalist vara, sanitaartehnikat või isegi enda tervist. Eesti Halduse töötajad on spetsiaalselt eripuhastustööde jaoks koolitatud ning pika aja jooksul kogunud suure kogemuste pagasi.

Suurpuhastuse käigus, kui sa nii soovid, võtavad spetsialistid kindlasti ette akende pesu, põrandate kuiv- ja märgpesu, lampide ja radiaatorite puhastamine mustusest. Klaas- ja peegelpindade, mööbli sise- ja välispindmine ning köögitehnika sise- ja välispindmine puhastamine. Sanitaarruumide puhastus ja desinfitseerimine.

Foto: Eesti Haldus

Vajaduse korral saab lisateenusena samaaegselt suurpuhastusega ära teha fassaadi-, katuste ja vihmaveerennide pesu, kiviparketi survepesu, terrasside puhastus- ja hooldusõlituse, põrandapindade süvapesu, vahatuse ja õlituse, vaipade, diivanite, toolide ja madratsite keemilise puhastuse või ükskõik millise muu eripuhastustöö.

Foto: Eesti Haldus

Ja veel! Kõik Eesti Halduse tööd on kaetud kindlustusega summas kuni 500 000 eurot. Seega, isegi siis kui midagi juhtub, ei pea sa selle pärast muretsema.

Helista meile või saada kiri, sest esimene konsultatsioon on alati tasuta - kontaktandmed leiad SIIT.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles