Mis eristab head puhastusteenuse pakkujat keskpärasest?

Staar puhastus
Copy
Foto: Shutterstock

Veidi ehk üllatav, aga valiku tegemisel mitte väheoluline on see, kas ja kuidas ettevõtte töötajaid motiveeritakse. Näiteks Staar Puhastuses kasutatakse töötajate õnnelikuna hoidmiseks mitmeid motivatsioonipakette, sest õnnelik töötaja teeb head tööd ja nii on ka kliendid rahul. Õnnelik töötaja tagab ettevõttele edu.

Kindlasti on klient rahul ka soodsa hinnaga.

Tasuta konsultatsioonil pakub ettevõte välja parimad lahendused kinnisvara hooldamiseks. Kõikidele päringu tegijatele, kes kasutavad sooduskoodi "KONSULTATSIOON", kehtib teenuse ostmise korral -20% soodustus.

Väikeste koristusfirmade jaoks on klientide rahulolu esmatähtis kuna sellest sõltub nende igapäevane leib. Väikefirma on teenuse osutamisel suurest sageli paindlikum ja personaalsem ning suudab tagada paremat kvaliteeti. Nii kontrollib Staar Puhastuse kvaliteedijuht igapäevaselt kõiki tehtud töid regulaarselt, samuti koolitatakse puhastusteenindajad järjepidevalt.

Siiski eelistavad paljud kliendid suuremaid koristusfirmasid kuid võivad pettuda kuna suurel ettevõttel ei pruugi jätkuda kõikidele klientidele personaalset tähelepanu. Seevastu saavad nad aga pakkuda odavamat hinda. Arusaamatuste vältimiseks on asjakohane teenusepakkujalt uurida, mida pakutud hind täpselt sisaldab. Samuti seda milliseid puhastusvahendeid kasutatakse, kas need on tunnustatud ökotooted või siis mitte.

Kui sulle tehakse super hea hind, siis mõtle, kas selle hinnaga suudetakse maksta motiveerivat töötasu ja riigimaksusid, kas selle eest saab lubada ka kvaliteetseid puhastuslahendusi ja kas on reaalne, et ettevõtte teenib selle hinna juures ka kasumit. Ainult kasumlik ettevõte suudab olla kvaliteetne partner.

Peamiselt Tallinnas ja Lõuna-Eestis tegutsev ettevõte osutab järgmisi teenuseid: hoolduskoristus äripindadel, akende pesu, suurpuhastused era- ja ärihoonetes, põrandate süvapesu ja vahatamine, pehme mööbli puhastus, konsultatsioonid.

Foto: Shutterstock

Uuri Staar Puhastuse esindajalt milliseid lahendusi tema soovitab - kõikidele kliendi probleemidele leitakse lahendus.

Teenuste kohta täpsema info saamiseks helista või saada kiri, kontaktandmed leiad SIIT.

Copy
Tagasi üles