Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Nende nippidega valmistad ahjus restoranitasemel toite

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Vabariigi aastapäeva eel on valmistuvad kõik pidulauda katma, et endale, perele ja sugulastele-sõpradele pakkuda imemaitsvaid rooge. Sujuvaks pidupäeva ettevalmistusteks annab Samsungi tootekoolitaja Pavel Meleško mõned nipid, kuidas oma köögiseadmeid võimalikult efektiivselt kasutada, et piduroad kiirelt lauale jõuaks ning Eesti sünnipäeva tähistama hakata.

Ära unusta eelsoojendust

Pidulaua ettevalmistusi tehes ei tohiks kindlasti unustada ahju korralikult soojendada enne toidu küpsetamist. Nii veendud, et valmistatud road küpsevad ühtlased ning väldid keskosa alaküpsemist ning kõrbenud ääri. «Tänapäeva ahjud soojenevad vaid mõne minutiga, seega saab küpsetamist üsna kiirelt alustada,» räägib tootekoolitaja.

Tagasi üles