Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Ootamatu lisand muudab tee oluliselt tervislikumaks ja maitsvamaks

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

See pole mitte ainult maitsev, vaid ka tervislik.

Mõru maitsega must tee või kerge ja värskendav roheline tee soojendavad kere seest, kuid võivad maitselt igavaks jääda. Andmaks teele juurde erksust, võib selleks kasutada kuivatatud apelsinikoori. 

«Apelsinid on juba iseenesest maitsev vahepala, kuid ka nende koored võivad imet teha, sealhulgas teega,» kirjutatakse ajakirjas Tasting Table. Siinkohal tasub ära märkida, et suur osa apelsini maitsest ja aroomist tulebki koores olevatest aromaatsetest õlidest. Just seetõttu on mõne tsitruse koor paljude retseptides kirjas.

Tagasi üles