Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

PEAKOKK AVALDAB Ootamatu lisand kartulile muudab selle eriliselt hõrguks

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kas teadsid, et tsitruseliste perekonda kuuluv vili muudab keedukartulite maitse oluliselt paremaks? Proovi ja sa ei kahetse!

Keedetud kartulid on populaarne lisand mis tahes roale, nõudmata seejuures erilisi teadmisi ja oskusi. Keetmisprotsessi esimene reegel näeb ette soola lisamist veele, ent Läti peakoka Raimonds Sommersi arvates võiksime sellele lisada ka paar sidruniviilu. 

Happeline keskkond aitab kartulitel nimelt mitte üle küpseda, vahendab TVNET. Ning lisaks annab see keedukartulile meeldiva maitsenüansi, mida on koka kinnitusel sõnadega raske kirjeldada.

Märksõnad

Tagasi üles