GALERII Tallinnasse kerkib seninägematu korterhotell

Kodu.postimees.ee
Copy

Kinnisvaraarendusettevõte Estmak Capital sõlmis lepingu ehitusfirmaga NOBE, et juba lähinädalatel alustada Baltimaade esimese Novotel Living stuudiokorteritega hotelli ehitamist Tallinna vanalinna ja sadama vahelisele alale Poordi tänaval.

Estmak Capitalil on koostööleping maailma juhtiva hotelliketiga Accor, et avada 2025. aasta sügisel Poordi tänaval Novotel Living kaubamärki kandev korterhotell. Sinna tuleb 130 hotellituba, millest osa on pikaajaliseks majutuseks mõeldud stuudiokorterid koos köögiga.

«Hotelli jaoks on see suurepärane asukoht – Tallinna sadama kõrval, vaid kiviviske kaugusel vanalinnast ning 15-minutilise trammisõidu kaugusel lennujaamast,» ütles Estmak Capitali ehitusjuht Margus Simson. Novotel Living Hotelli kontseptsioon on pakkuda Tallinna külalistele parimat majutust nii töö- kui puhkusereisiks. Seda nii pikemaajaliseks töölähetuseks kui ka mõnepäevaseks puhkuseks.

Hotell tuleb kuuekorruseline ning sobitub arhitektuuriliselt selle piirkonna uusehitistega. Esimesele korrusele on projekteeritud restoran, äripinnad ja puhkeala. Teisel korrusel on tööala koos hubase sisehooviga. Sealt kuni kuuenda korruseni tulevad hotelli majutusruumid. Lisaks on hoonel kaks maa-alust korrust, kuhu on kavandatud parkimisala, tehnilised- ja hoiuruumid.

Simsoni sõnul on stuudiokorterid ning sviidid avatud planeeringuga ja pakuvad koduseid mugavusi nii töötamiseks kui lõõgastumiseks. Seal on elutuba koos kööginurga ja söögilauaga, magamistuba mugava voodiga, lõõgastav vannituba ning ruumikad panipaigad. Hotelli külalistele on mõeldud ka eraldi tööruumid ja jõusaal.

Korterhotellid koguvad maailmas üha rohkem populaarsust, sest järjest enam soovitakse viibida majutuskohas pikemalt. Novotel Livingu uudne stuudiokorterite kontseptsioon pakubki puhkuse- ja ärireisijatele paindlikku pikaajalist peatumisvõimalust, kus on olemas hotellile iseäralikud mugavused ja sotsiaalset lävimist võimaldavad ühisalad. Tallinnasse kerkiva hotelliga sarnast kontseptsiooni kasutab Novotel Living näiteks Belgias ja Rumeenias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles