Usaldades Cordeline on puhtus garanteeritud

Cordeline
Copy
Foto: Shutterstock

Kevadine päike annab märku, et vaja oleks aknaid pesta. Mustad ja hooldamata aknaklaasid takistavad UV-kiirguse jõudmist ruumidesse, mistõttu jõuab tuppa ka vähem loomulikku soojust.

Kui pesta aknaid lisaks kevadisele suurpuhastusele veel mõned korrad aastas, aitab see hoida neid ilusana. Kohati üsna tüütu koristamistöö saab kerge vaevaga tehtud kui kasutada õigeid vahendeid ja masinaid.

Kui öelda professionaalsele aknapesijale Unger, siis ta teab, et saab töö tehtud vaevata ja korralikult. Unger on olnud turul juba kümneid aastaid ja on Euroopas number üks aknapesu tarvikute tootja. Ungeri professionaalsete aknapesutarvikutega saab lähemalt tutvuda siin.

Alustuseks tasuks aga Cordeline e-poest soetada suurepärane stardikomplekt, milleks on aknapesukomplekt Ung6. Selles on kõik vajalik klaasipesuks: praktiline tarvikute ämber, klaasipesukontsentraat, plüüskanga alus, abrasiivse poolega plüüskangas, klaasikuivataja, klaasilina.

Akende pesemisel ja kuivatamisel kasuta mikrokiust lappi - see jätab klaasile kõige vähem triipe ning ühtlasi poleerib klaasi, nii on särav lõpptulemus kindlustatud.

Hoonete puhastuse ja professionaalse klaasipuhastuse valdkonnas pakub Unger lisaks puhastusvahenditele ja -süsteemidele ka muid tarvikuid. Alates nendest, millega tolmu eemaldada kuni sellisteni, millega hoida päikesepaneelid puhtana. Unger filtersüsteem puhastab vee kõikidest mineraalidest ega jäta klaasile ühtegi veekuivamisplekki.

Kõikide Cordeline e-poes saadaolevate Ungeri tarvikute ja vahenditega saad tutvuda siin.

Cordeline e-poes on saadaval ka näiteks Kleen Purgatis´i puhastusained. Kleen Purgatis pakub laia valikut kvaliteetseid puhastus-, hooldus-, hügieeni- ja desinfitseerimisvahendeid. See kaubamärk on pälvinud väga paljude hulgiostjate usalduse, kes hindavad toodete suurepärast kvaliteeti.

Näiteks katlakivi eemaldaja Paradescaler saab jagu ka kõige tugevamast settest lihtsa vaevaga, aga alkoholi baasil klaasipuhastaja Ultra Glaserin sobib ka tasapinde puhastamiseks. Kui sa kasutad üldpuhastusainet Blue Star Ocean, siis on hea teada, et peale selle kasutamist ei ole vaja puhastatud pindasid loputada. Ja puhtus on garanteeritud niikuinii.

Cordeline e-poes on saadaval professionaalseid puhastusvahendeid nii profidele kui ka tavakasutajatele. Siit leiavad omale vajaliku nii ettevõtted kui ka eraisikud, kes hindavad personaalset teenindust ning soovivad kasutada puhastusvahendeid ja -aineid, mis muudavad koristamise lihtsaks, põhjalikuks ja tõhusaks.

Tootevalikusse kuuluvad nii puhastusmasinad ja -vahendid kui ka hooldusained, koristustarvikud ja majapidamispaber. Kõiki tooteid iseloomustab keskkonnasõbralikkus, efektiivsus ja korralik kvaliteet.

Tallinnas Kristiine linnaosas asuvas kontor-laos on võimalik kõiki tooteid oma silmaga näha ning müüjad jagavad soovitusi, millist vahendit või tarvikut oleks kõige otstarbekam soetada.

Cordeline OÜ on palju kogemusi, sest tegevust alustati juba 1997. aastal.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles