Probiootilised puhastusvahendid – sinu kodu tervise hoidjad

Copy
Foto: Probio Group OÜ

Mõiste "probiootiline" tuleneb kreeka keelest ja tähendab "elu poolt soositud". Probiootilised bakterid on elus mikroorganismid, mis pakuvad tervisele mitmeid kasulikke omadusi.

Probiootilised puhastusvahendid kasutavad seda kontseptsiooni koduse hügieeni jaoks. Need sisaldavad kasulikke spoorbaktereid, mis aitavad tasakaalustada mikrofloorat, kaitstes samal ajal kodu halbade patogeenide eest. Probiootiliste puhastusvahendite kasutamine muutub üha populaarsemaks, kuna inimesed otsivad tõhusaid, keskkonnasõbralikke ja tervislikke alternatiive traditsioonilistele puhastusainetele.

Kuidas probiootilised puhastusvahendid mõjutavad sinu kodu puhtust ja tervist, kui võrrelda neid tavapäraste desinfitseerimisvahenditega?

Tänapäeval on ökoloogia ja rohelisus muutunud märksõnadeks, sest inimesed hoolivad üha enam oma tervisest ning soovivad ümbritseva keskkonna puhtust. Probiootilised puhastusvahendid on revolutsiooniline saavutus, sest erinevalt tavalistest puhastusvahenditest säilitavad nad loodusliku tasakaalu sinu kodus. Need sisaldavad "magavaid" probiootilisi spoorbaktereid, mis muudavad puhastamise tõhusamaks ja keskkonnasõbralikumaks eeskätt tänu sellele, et spoorbakterid närivad katki ka pindadelt biokile, mis muidu on halbadele patogeenidele kaitsekihiks

Regulaarne probiootiliste puhastusainete kasutamine avaldab positiivset mõju ka sinu kodu õhu kvaliteedile. Probiootilised bakterid võitlevad aktiivselt halbade patogeenidega, vähendades seeläbi allergiate ja hingamisteede probleemide riski. Need aitavad säilitada õhu värskuse ja puhtuse ning loovad tervislikuma elukeskkonna.

Probiootilised puhastusained on eriti ohutud lastele ja lemmikloomadele. Probiootikumide kasutamine aitab vähendada allergiariski, luues turvalise keskkonna, kus lapsed saavad muretult mängida ja lemmikloomad saavad elada. Niiskustaset vähendades ja ebameeldivaid lõhnu eemaldades pidurdavad probiootilised puhastusvahendid ka hallituse teket ja levikut, samuti vähendavad seeneeoste arvukust sissehingatavas õhus.

Pro&Bio tooted e-poes igapäevakasutuseks hetkel -30% koodiga ‘’PM30’’

Pro&Bio universaalne puhastus- ja pesuvahend - Sinu kodu kaitsja

Pärast kasutamist säilib pindadel ja õhus probiootiliste bakterite kasulik toime vähemalt 72 tunniks, lootes luua tervisliku ja tasakaalustatud mikroflooraga elukeskkonna.

Biolagunev super puhastaja - Teie mitmekülgne abiline

Lisaks probiootilistele puhastusvahenditele on saadaval biolagunev ülitugev superpuhastaja. See on võimas abiline rasva-, õli-, tahma-, nätsu-, värvi- ja muude plekkide eemaldamisel erinevatelt pindadelt.

Orgaaniline happeline puhastusvahend - Roheline valik

Orgaaniline happeline puhastusvahend on roheliseks valikuks, mis põhineb orgaanilistel sooladel. See efektiivne puhastusvahend eemaldab kergesti katlakivi, rooste, lubja, kusihappe, hallituse jäljed ja muud oksiidid.

Vali Pro&Bio - Sinu Kodu Tervise Nimel!

Copy

Märksõnad

Tagasi üles