Tõsta oma kodu väärtust antiikmööbliga! 3 erilist leidu

Copy
Foto: Soov.ee

Antiikmööbel on suurepärane valik lisamaks väärtust ja elegantsi oma kodule. See on kvaliteetne, ajatult moodne ning aitab kodul eristuda tuhandetest teistest. Tänu pikale elueale on igal mööbliesemel jutustada oma lugu. Lisaks on antiikmööbli ost hea investeering, sest selle väärtus kasvab ajas.

Ostu- ja müügiportaalis Soov on saadaval suur valik antiikmööblit, mille seast oleme välja valinud kolm silmapaistvaimat leidu.

3-osaline antiikmööbli komplekt

Foto: Soov.ee
Foto: Soov.ee
Foto: Soov.ee

Piltidel näha olev komplekt koosneb kolmest osast, mille hulka kuuluvad väiksem kahe uksega kapp, kirst ja suurem kapp. Kogu komplekt müüakse ära hinnaga 650 eurot. Soovi korral on komplekti kuuluvaid mööbliesemeid võimalik osta eraldi. Müüjaga saab ühendust võtta siin.

Art déco kell ja kaks vaasi

Foto: Soov.ee

Selle 20. sajandi esimesest poolest pärineva art déco stiilis komplekti hulka kuuluvad piltidel näha olevad vaasid ja kell. Kõik esemed on vaatamata oma kõrgele vanusele heas korras ning näevad äärmiselt kaunid välja. Komplekti hinnaks on 1500 eurot. Lähemalt saab sellega tutvuda siin.

Rokokoo stiilis tugitoolid

Foto: Soov.ee

Antud rokokoo stiilis tugitoolid sobivad luksust ja taskukohasust samaaegselt armastavale inimesele, sest vaatamata kuninglikule väljanägemisele on ühe tooli hinnaks vaid 145 eurot. Tugitoole on saadaval kaks tükki ja rohkem infot nende kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles