JÕHKER Jõulude ajal eramajas puhkenud tulekahju tõi kopsaka kahju

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Jõulude ajal Ida-Virumaal eramajas seni teadmata põhjusel puhkenud tulekahju tõi endaga kaasa enam kui 300 000-eurose varalise kahju, mis oli PZU Kindlustuse mullu suurim kodukindlustuse kahjujuhtum.

Põleng puhkes 26. detsembri õhtul, kui pererahvas oli kodunt ära ja päästjate saabudes oli maja osaliselt juba lausleekides. «Ekspertiis suutis tuvastada, et tulekahju sai alguse sauna leiliruumist, kuid seda, mis põhjusel, ei olnud ülevaatuse hetkel enam võimalik täie kindlusega öelda. Leiliruumis oli küll puitkeris, kuid selle kütmisest oli möödas kolm päeva,» rääkis PZU Kindlustuse varakahjude grupi juht Marge Habakukk.

«Antud juhul oli tegemist tõepoolest õnnetu juhusega, sest märkimisväärseid puudusi ekspertiis majal ei tuvastanud, samuti polnud tegemist hooletuse või muu sarnasega,» sõnas Habakukk.

«Kui pererahvas oleks tulekahju puhkemise hetkel kodus viibinud ja ärkvel olnud, siis oleks kahju olnud tõenäoliselt väiksem, ent kui põleng oleks puhkenud öösel, kui inimesed magavad, siis võinuks see õnnetus äärmiselt kurvalt lõppeda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles