Põhjamaades armastatud talveaiad on populaarsed ka eestlaste seas

A-Profiil
Copy
Foto: A-Profiil

Multifunktsionaalsus, praktilisus ja silmailu – just neid märksõnu silmas pidades mõtleb tänasega üha rohkem eestlasi talveaia soetamisele. Ilmastikukindlate klaasist seinte ja katusega talveaiad sobivad ideaalselt Eesti heitlikusse kliimasse nii suve pikendamiseks kui talveõhtute veetmiseks.

Eesti inimesed armastavad soojust ja valgust. Miks? Ilmselt seetõttu, et meie kliimas seda napib. Suve lõppedes käime seda sageli pikendamas mõnes soojamaariigis, et pimedaks ja külmaks perioodiks valmistuda. Kuid on ka teisi võimalusi. Praktilise loomuga eestlastele meeldivad leidlikud lahendused. Et ka kodune keskkond võimaldaks soojust, helgust ja valgust, on paljud eramajade omanikud leidnud lahenduse talveaia rajamise näol.

Foto: A-Profiil

Miks rajada talveaed ning millest alustada?

Talveaed on reeglina maja külge kinnituv juurdeehitis, mille seinad ja katus on klaasist. Kontseptsioon on teada-tuntud ning laialdaselt kasutusel Põhjamaades, kuid üha rohkem tuntust kogunud ka Eestis.

Klaasist juurdeehitisega on võimalik tagada kodule valgusküllane ruum, mida saab kasutada iga ilmaga, kaasa arvatud talvekuudel.

Luues sujuva ülemineku siseruumi ja väliskeskkonna vahel, on talveaedade suurimaks eeliseks looduslik valgus, multifunktsionaalne kasutusvõimalus ja ilmastikukindlus.

“Meie kliimas on väga oluline, et talveaed oleks ehitatud vastupidavatest materjalidest ning peaks vastu vihmale, lumele, jääle, tuulele ning teistele ilmastikuoludele. Seetõttu on meie klientide seas populaarne raamidega talveaia lahendus, mis vastab nendele tingimustele,” ütleb Tenar Liiv, A-Profiili turundusjuht.

Foto: A-Profiil

Talveaed on sageli inimeste lemmik ajaveetmise koht, kuid tasuks hoolega mõelda, milline peaks olema selle üldine funktsioon.

“Oma klientide puhul oleme näinud, et talveaed võib olla nii lugemis- kui puhkenurk, koht taimede kasvatamiseks või hoopiski nurgake spordi- või loometegevuseks. Tuleb arvestada ruumi eesmärgi ja kasutusalaga. Mõni inimene soovib talveaeda suurt nurgadiivanit, teine joogamatti. Nii palju kui inimestel soove, on sellel ruumil ka funktsioone,” lisab Liiv.

Kuidas talveaeda soetada?

OÜ A-Profiil on klientidele talveadade rätsepalahendusi pakkunud üle 20 aasta, tundes turgu ja aidates klientidel leida just neile sobivaid lahendusi.

“Kõik tooted valmivad eritellimusena. Kui inimene on ruumi funktsiooni osas otsusele jõudnud, saab meile saata päringu, misjärel võtame inimesega juba otse ühendust, et sisu üle lähemalt arutada,” selgitab Liiv.

Ettevõte pakub kliendile võtmed kätte lahendust, teostades vajadusel ka talveaia rajamiseks vajaminevad eeltööd (nt. terrassi ehitamine jne.).

Klientide suure nõudluse tõttu pakub A-Profiil uue tootelahendusena täna ka raamideta terrassiklaaside soetamise võimalust.

“Paljud kliendid on küsinud meilt raamidaeta terrassiklaaside lahenduse kohta. Klientide soovil tõime eelmisel kuul ka selle tootelahenduse müügile. Visuaalselt on raamideta terrassiklaasid esteetiline lahendus, mis kaunistab iga elamukompleksi. Kliendiga koostöös saame valikute tegemisel toeks olla ning lahendusi soovitada,” võtab Liiv kokku.

A-Profiil on Eesti kapitalil põhinev ettevõte. Tooted valmivad Eestis, on kvaliteetsetest materjalidest, vastupidavad ja loodussõbralikud. Keskkonnasäästliku ettevõttena on kõik kasutatavad materjalid ümbertöödeldavad ja taaskasutatavad.

Täpsemat infot talveaedade kohta leiab ettevõtte kodulehelt: www.aprofiil.ee

Copy
Tagasi üles