2 vähem kui 100 000 eurot maksvat korralikku kolmetoalist korterit

Copy
Foto: Soov.ee

Odavate kinnisvarahindade ning vaikuse ja rahu armastajatel tasub mõelda kodu ostmisele mõnes väiksemas linnas või hoopis maakohas.

Ostu- ja müügiportaalis Soov on müügil lai valik hea hinnaga suurlinnadest eemal asuvat kinnisvara, mille hulgast oleme välja valinud kaks mõistliku hinnaga korralikku kolmetoalist korterit.

Rõduga korter Rakveres

Foto: Soov.ee

Antud kodu paikneb renoveeritud kortermaja neljandal korrusel. Korteris on kolm tuba ja selle pindala on 62 m². Köök on sisustatud korraliku IKEA köögimööbliga. Kolme suunda avanevad aknad teevad selle korteri tõeliselt valgusküllaseks.

Foto: Soov.ee

Elutuba on remonditud 2022. aasta suvel. Siit pääseb ka rõdule, millelt avaneb vaade õhtupäikese suunas. Korterit hoiab talvekuudel soojana keskküte.

Foto: Soov.ee

Esik on selles kodus mõnusalt avar. Korteri juurde kuuluvad kaks keldriboksi. Selle kõige hinnaks on 93 000 eurot. Pakkumise kohta leiab rohkem infot siit.

Mullivanniga korter Viljandis

Foto: Soov.ee
Foto: Soov.ee

Piltidel näha olev 63,8 m² korter asub kortermaja esimesel korrusel. Tegu on täielikult renoveeritud koduga, mis on eemal suurema liiklusega tänavatest. Lähim toidupood asub majast 250 meetri kaugusel.

Foto: Soov.ee

Antud kodu koosneb avatud köögiga elutoast, kahest magamistoast, mullivanniga vannitoast ning keldriboksist. Korteri hinnaks on 85 000 eurot. Müüjaga saab ühendust võtta siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles