2 vähem kui 100 000 eurot maksvat korralikku kolmetoalist korterit

Soov.ee
Copy
Foto: Soov.ee

Odavate kinnisvarahindade ning vaikuse ja rahu armastajatel tasub mõelda kodu ostmisele mõnes väiksemas linnas või hoopis maakohas.

Ostu- ja müügiportaalis Soov on müügil lai valik hea hinnaga suurlinnadest eemal asuvat kinnisvara, mille hulgast oleme välja valinud kaks mõistliku hinnaga korralikku kolmetoalist korterit.

Rõduga korter Rakveres

Foto: Soov.ee

Antud kodu paikneb renoveeritud kortermaja neljandal korrusel. Korteris on kolm tuba ja selle pindala on 62 m². Köök on sisustatud korraliku IKEA köögimööbliga. Kolme suunda avanevad aknad teevad selle korteri tõeliselt valgusküllaseks.

Foto: Soov.ee

Elutuba on remonditud 2022. aasta suvel. Siit pääseb ka rõdule, millelt avaneb vaade õhtupäikese suunas. Korterit hoiab talvekuudel soojana keskküte.

Foto: Soov.ee

Esik on selles kodus mõnusalt avar. Korteri juurde kuuluvad kaks keldriboksi. Selle kõige hinnaks on 93 000 eurot. Pakkumise kohta leiab rohkem infot siit.

Mullivanniga korter Viljandis

Foto: Soov.ee
Foto: Soov.ee

Piltidel näha olev 63,8 m² korter asub kortermaja esimesel korrusel. Tegu on täielikult renoveeritud koduga, mis on eemal suurema liiklusega tänavatest. Lähim toidupood asub majast 250 meetri kaugusel.

Foto: Soov.ee

Antud kodu koosneb avatud köögiga elutoast, kahest magamistoast, mullivanniga vannitoast ning keldriboksist. Korteri hinnaks on 85 000 eurot. Müüjaga saab ühendust võtta siin.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles