Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kuidas teha munaputru nagu profikokk?

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Munaputru oskab teha ilmselt igaüks, kuid väikesed nõksud viivad lihtsa roa täiesti uuele tasemele. Londoni Fallow' restorani kokk õpetab, kuidas tema munadest serveerimisväärilise roa valmistab.

Restoraniväärilise munapudru tegemiseks läheb koka sõnul vaja vähemalt kolme toasooja muna. Löö munad kaussi katki ning lisa soola ja pipart. Järgmisena haara väike pann ja pane sinna korralik tükk võid. Kuumuta võid, kuni see kergelt pruuniks muutub – see toob esile täiesti uued nauditavad maitsed.

Samal ajal kui või praeb, klopi munad korralikult läbi. Võta pann tulelt ja kalla munad pannile. Sega mune järjepidevalt, et need mõnusalt kreemjad jääksid. Lõpetuseks lisa munapudrule törts crème fraîche'i või kui seda käepärast pole, sobib ka hapukoor. 

Tagasi üles