GALERII Vaata, kes tulid kohale kinnisvaraarendaja Liveni juubelipeole!

Kodu.postimees.ee
Copy

Kinnisvaraarendaja Liven tähistas 10. tegutsemisaasta täitumist meeleoluka peoõhtu ja uue esindussalongi avamisega Telliskivi linnaku K-hoones.

Tegevjuht Andero Lauri sõnul on kümnes sünnipäev Liveni teekonnal oluline verstapost ning ettevõttele on oluline tähistada seda koos oma sõprade, partnerite ja investoritega.

Meeleolukal peoõhtul osalesid nimekad arhitektid, sisearhitektid ja kinnisvara valdkonna inimesed. Vastavatud salongis tutvuti virtuaalreaalsuses kõige uuema projektiga – Regati pst 3, Pirital.

«Liven on loodud koos klientide, koostööpartneritega, koos Liveni meeskonnaga. Ja selle koos loomise tulemusena ei valmi üksnes silmapaistvad majad ja kaunid uued kodud. Koostegemise käigus sepitsetakse uued suhted inimeste vahel, sõprussuhted, tänusuhted, usaldussuhted. See on võimas tunne, kui sa tead, et sinu ümber on inimesi, kellele sa saad loota, keda sa saad usaldada ja kellele sa tahad ka seda kõike samamoodi vastu pakkuda,» rääkis Andero Laur.

Juubeli puhul välja antud Liveni viimane kolme aasta kodude teost hindas kirjandusminister Mart Juur, kelle sõnul on tegemist ohtliku teosega, mida ei tohiks kodus naisele näidata, sest sellest saavad naised ideid.

Liveni uue salongi näidisköökides toimus samal ajal aga Hiiumaa ja Saaremaa vaheline kulinaarne duell, kus kokakunstis võtsid mõõtu legendaarsed tippkokad Angelica Udeküll ja Martin Meikas – nende poolt sai heaks kiidetud ka Liveni köökide kasutusmugavus ja visuaalne disain.

Lisaks koostööpartneritele ja investoritele soovis Liven peoõhtuga tänu avaldada ka neile klientidele, kes avasid oma uksed võttemeeskonnale ning jagasid avalikkusega oma kodu loomise kogemust.

Liveni 10. tegutsemisaasta puhul Telliskivi linnaku K-hoones avatud disainsalong valmis sisearhitekti Kätlin Ölluki ja Liveni koostöös. Salongis on mõeldud kõigele, mis kodu rajamisel oluline – ruumiplaneeringute, viimistlusmaterjalide, interjöörinäidiste, mööbli ja valgustitega katsetamise ning sisearhitektide professionaalse nõustamise kõrval saab kodu kujundamiseks kasutada ka mitmeid tehnoloogilisi lahendusi. Lisaks erinevate eluruumide näidistele ja interjöörilahendustele leidub salongis ka näituseruum, kus külastaja saab tutvuda juhtivate büroode arhitektuurikonkursside tööde ning EKA ruumikujunduse eriala välimööbli disaini väljapanekuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles