Nii naudid soojust ja valgust aastaringselt

Veltekspert
Copy
Foto: Veltekspert.ee

Need hetked, mil saame vaatamata meie muutlikule ilmale terrassil, rõdul või verandal koos heade sõpradega mõnusalt aega veeta, on hindamatud. Jaheda varakevade või niiske sügise vastu on abi terrassisoojenditest, mille hulgast on võimalik valida gaasi- ja elektriliste infrapunasoojendite vahel.

Gaasisoojendid

Dekoratiivse Veltron Tower gaasisoojendi klaastorus põlev leek mitte ainult ei soojenda, vaid lisab terrassile valgust ja loob hubase õhkkonna. See on efektne ja võimas soojendi, mis võimaldab nautida soojust ja valgust läbi kogu aasta, tagades, et ükski grillipidu ei jääks halva ilma tõttu pidamata. Eriliste sündmuste puhul võib seda kasutada ka kodu peaukse juures, et tervitada külalisi soojalt.

Innovaatilisel Veltron Sahara gaasisoojendil saab reguleerida soojust peegeldavat alumiiniumkuplit, suunates soojust täpselt sinnapoole kus istute.

Gaasisoojendi kasutamisel tuleb arvestada gaasikuluga, mis on 600-890g/h, ning aeg-ajalt tuleb vahetada gaasiballoon.

Foto: Veltekspert.ee

Elektrilised infrapuna soojuskiirgurid

Elektrilise lühilaine soojuskiirguri suurim eelis on see, et see soojendab inimesi ja objekte, mitte õhku. Kerge tuuleiil ei vii soojust ära ja soojendavat mõju on tunda juba mõne sekundi pärast soojendi sisse lülitamist. Seetõttu on see lahtisel alal, kus puhub tuul, ülimalt efektiivne, tekitades soojusvihu, mille all on ka tuulise ilmaga mõnus ja soe olla.

Soojuskiirgurid on ideaalsed suurte soojuskadudega või ebaregulaarselt kasutatavate ruumide jaoks, nagu suvilad, väliköögid, terrassid ja rõdud. Nende kasutamine on lihtne: ühenda juhe vooluvõrku ja lülita puldist tööle.

Elektriliste soojuskiirgurite eeliseks on ühtlane soojusjaotus ja ökonoomsus. Selle kasutamisel tuleb arvestada elektrivõimsusega ja veenduda, et juhtmestik vastab soojuskiirguri nõuetele.

Infrapunakiirgurist eralduv soojus meenutab päikesesoojust, mistõttu need kiirgurid on suurepärased niiskuse eemaldajad. Need sobivad hästi kasutamiseks terrassil, suvilas, väliköögis või rõdul. Lühilaine infrapunasoojendid sobivad meie jahedasse kliimasse ka sellepärast, et peletavad sääski. Kiirgureid saab mugavalt riputada ketiga lakke, kinnitada seinale või tuulekasti külge. On ka mudeleid, mis seisavad põrandal nagu lamp.

Foto: Veltekspert.ee

Küttepaneelid siseruumidesse

Stiilsed ja modernsed infrapuna küttepaneelid sobivad suurepäraselt ruumide kütmiseks, andes sarnase efekti nagu radiaator. Need on mõeldud kasutamiseks suletud ruumides, nagu eluruumid, kontorid, eeskojad ja muud suured ruumid, kus on soov soojendada kindlat ala või töökohta. Samuti sobivad need suve- ja aiamajade kütmiseks. Küttepaneele on mugav kasutada, kuna neid saab juhtida nutiseadme rakenduse abil või juhtmevabalt puldist, ning hoiavad automaatselt sinu soovitud temperatuuri.

Lisainfot kõikide soojendite kohta leiab siit.

Foto: Veltekspert.ee

Keraamiline Grill Bastard Urban Large

Soojal terrassil ja mõnusas seltskonnas on hea grillida, sest toit ühendab ja maitseb hea. Grillida, küpsetada pizzat, suitsutada või röstida – seda kõike võimaldab keraamiline grill Bastard Urban Large Complete, 49 cm läbimõõduga mudel, mis sobib ideaalselt aeda ja terrassile.

Foto: Veltekspert.ee

See mati viimistlusega keraamiline grill on valmistatud eriti kuumakindlast keraamikast ja roostevabast terasest. Paksude seintega keraamiline korpus lukustab endasse kuumuse, niiskuse ja maitsed. Soojusreflektori plaat võimaldab küpsetada kaudse kuumusega, nii muutub küpsetusprotsess eriti paindlikuks.

Puidust käepidemed ja kokkupandavad küljelauad on mugavad ja ergonoomilised. 138 kilo kaaluva grilli liigutamine on tänu ratastele mugav.

Grillil on mitmetasandiline grillrestide süsteem, mis on valmistatud seitsme millimeetri paksusest kauakestvast terasest. Multilevel Cooking System on modulaarne süsteem, mis muudab Bastardi universaalseks.

Ühe grillimise jooksul saad luua ideaalsed tingimused täiusliku eine valmistamiseks. Jaga söekorv kaheks tsooniks, täida üks külg söega, aseta poolkuu deflektorkivi ja võre selle peale – nii tekib otsene ja kaudne grillitsoon. Toit saab mahlasem ja maitsvam, kui kunagi varem.

Foto: Veltekspert.ee

Bastard on kujundanud deflektorkivid nii, et need mahutavad ka (wok)panni. Pööra raam tagurpidi ja saadki pannil toitu valmistada. Bastard grilli standardvarustuses olevad deflektorkivid on musta värvi, mitte valged, mis määrduvad. Vaid tänu mustadele poolkuukividele säilib grilli sisemus puhtamana ja toit näeb isuäratavam.

Kui vajad eine valmistamiseks erinevaid temperatuure, on lahendus just mitmetasandiline toiduvalmistamissüsteem. Naudi grillimist ja ole ise meisterkokk.

Foto: Veltekspert.ee

Külasta meie esindust Tallinnas Pärnu mnt 139e/11. Võta meiega ühendust helistades 58 999 214 või saates e-kiri info@veltekspert.ee. Lisainfo www.veltekspert.ee.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles