2 renoveeritud kahetoalist korterit, mis vahetavad omanikku vähem kui 35 000 euro eest

Copy
Foto: Soov.ee

Kodu omamine ei pea isegi praeguste kinnisvarahindade juures hirmkallis olema ja vastupidiselt levinud arvamusele ei võrdu hea hind alati halva seisukorraga.

Soodsa ja ilusa kodu leidmiseks tasub pilk peal hoida kinnisvarapakkumistel maakohtades ning väikelinnades.

Suure valiku selliseid pakkumisi leiab ostu- ja müügiportaalist Soov, mille hulgast oleme välja valinud kaks vähem kui 35 000 eurot maksvat kahetoalist korterit.

Renoveeritud korter Järvamaal

Foto: Soov.ee

Pildil olev kahetoaline ahiküttega kodu asub Päinurme külas, 22 kilomeetri kaugusel Põltsamaa linnast. Korteri üldpindala on 38,5 ruutmeetrit ning see paikneb kahekorruselise hoone teisel korrusel.

Foto: Soov.ee

Renoveerimise käigus on välja vahetatud kõik vee- ja kanalisatsioonitorud, elektrijuhtmestik ning aknad. Ostuga tuleb kaasa kogu mööbel ja kodutehnika. Parkida saab maja ees.

Korteri juurde kuuluvad kuur ja keldriboks ning kasutada saab ka aiamaad. Hinnaks on sellel kodul 25 700 eurot.

Renoveeritud korter Lääne-Virumaal

Foto: Soov.ee

Selle Inju külas asuva kodu pindala on 42,6 ruutmeetrit. Korter asub maja esimesel korrusel. Lähim linn Rakvere jääb 10 kilomeetri kaugusele. Kodu aitavad soojana hoida õhksoojuspump, ahi ja pliit.

Renoveerimise käigus on välja vahetatud kõik põrandakatted. Paigaldatud on uus juhtmestik, elektrikilp ning vee- ja kanalisatsioonitorustik.

Foto: Soov.ee

Vannitoas on uus sisustus ja põrandaküte.nSelle kodu juurde kuuluvad samuti kuur, keldriboks ja aiamaa. Aknast paistab kaunis Inju mõis. Korteri hinnaks on 34 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles