Erimõõdulised uksed ja aknad ning personaalne lähenemine – Tartu Uksestuudiost saab soetada nii uksi kui aknaid, peale selle jagatakse kasulikke nõuandeid

Copy
Foto: Uksestuudio OÜ

Kodu on meie kindlus ning koduuks ei ole üksnes sissepääs. Kvaliteetne uks peaks pakkuma nii turvatunnet, silmailu kui rahulolu. Tänavu esimest lahtioleku aastat tähistav Tartus pesitsev Uksestuudio pakub eritellimusel valmivaid uksi ja aknaid, mis panevad nii koduomanikud kui disainerid sinna kiikama.

Uksestuudio OÜ tegevjuhil ja asutajal Alar Kasel on valdkonnakogemust üle 17. aasta, kuid alles eelmisel aastal avas ta päris oma salongi Tartu südames. Sellel aastal esimest lahtioleku aastat tähistav salong sai loodud soovist pakkuda inimestele personaalset, kvaliteetset ja terviklikku teenust.

Foto: Uksestuudio OÜ

Uksestuudiost leiab laias valikus sise-, välis-, tuletõkke- kui metalluksi. Lisaks on saadaval alumiiniumuksed ja garaažiuksed. Toodete valikus on ka puit-, puit-alumiinium ja PVC-aknad, ning erinevaid tammepuidust tooteid, nagu näiteks aknalauad, parkett, seinapaneelid ja trepiastmed. Kõik lahendused valmivad eritellimusel, kliendi soovidele vastavalt.

Alar Kask

“Tahan klientidele pakkuda selliseid lahendusi, mida neil parasjagu tarvis on. Meie uksi ja aknaid saab tellida erinevates toonides ja erimõõdus, mis tähendab, et inimene ei pea hakkama eelnevalt tegema vastavaid kohandusi konstruktsioonis. Vaatame koos näidised üle, ning kui nende seast sobivat toodet ei leia, võime ka ukse paberile joonistada ning visualiseerida, milline võiks soovitud tulemus välja näha. Oleme väga paindlikud ning saan oma pikaajalise kogemuse põhjal alati väärt nõuga toeks olla,” selgitab Kask.

Enamik valmivatest ustest ja akendest tehakse Eesti tootjate poolt. Usaldusväärne koostööpartner alumiiniumuste ja -akende valmistamiseks on ka Poolas.

Kui küsida, milliseid uksi täna kõige rohkem soetatakse ning kuhu, siis Kase sõnul saab siinkohal eristada kolme kategooriat: miljööväärtuslik piirkond, maamajad ja trendikad korterelamud.

“Kui teeme uksi miljööväärtuslikku piirkonda, on väga oluline ukse visuaal. Tuleb saavutada vastava ajastu hõng ja välimus. Maamajad on samuti populaarsed ning nende puhul on inimestel uste osas erinevaid eelistusi. Enamik meie kodulehel pakutavatest lahendustest sobivad eramule nii maal- kui linnas. Maamajadele soovitakse tihti ka vastavalt ajastule aknaid. Ja siis on uued trendikad korterelamud, kuhu soovitakse eelkõige siseuksi. Taaskord sõltub lõplik valik inimese personaalsest eelistusest,” lisab Kask.

Tänaste trendide osas on Kase hinnangul uute eramajade ja korterelamute puhul tahetud skandinaaviapäraseid värvitud uksi.

Ta selgitab: “Skandinaavia stiil kogub vaid hoogu. Näen, et just uutesse eramajadesse ja korterelamutesse soovitakse skandinaavia stiilis siledapinnalisi,või tagasihoidliku freesitud kujunditega uksi. Moes on enamasti valged, hallid- ja heledamad pastelsed toonid. Kui 15 aastat tagasi olid üle Eesti väga populaarsed peitsitud- või õlitatud pindadega spoonuksed, siis nüüd on see trend taandunud ja värvitud siseuksed on uuesti teemaks.”

Uksestuudio OÜ

Paljudele inimestele võib ukse valik olla keeruline protsess. Uksestuudiost saab inimene täisteenuse koos mõõtmiste ja paigaldusega.

“Pakume klientidele täislahendust. Protsessi alguses tuleme ja mõõdame teie ukseava ja ukse valmides teostame ka paigaldustööd. Ligikaudu 80% meie klientidest soovivad ka tellitud uksele paigaldusteenust. Klient ei pea kogu protsessi vältel mõõtude võtmise ega paigalduse pärast muretsema. Meie kanname kõige eest hoolt,” lisab Kask.

Selleks, et mõista, milline uks valida, tasub kindlasti Uksestuudio müügisalongi kohapeale tulla. Näidisuksed on salongis väljas, neid saab vaadata ja katsuda. Samuti saab proovida ja valida ukse linke, sest ka selle detaili valik mängib ukse soetamisel olulist rolli.

“Olen teinud salongi klientidele võimalikult mõnusaks: diivan, lauakene ja kommivaagen, tass kohvi või teed… Saame rahulikult arutada, milliseid lahendusi klient soovib. Omalt poolt saan kasvõi kõige pisemate detailideni selgitada, millest üks uks koosneb ja milline uks millistesse tingimustesse sobib. Soovin kliente nendes valikutes oma oskuste ja teadmistega toetada,” võtab Kask kokku.

Uksestuudio OÜ

Uksestuudio müügisalong on avatud argipäeviti aadressil Kaunase pst 21b, Tartu. Lisainfot toodete kohta leiab Uksestuudio koduleheküljelt: www.uksestuudio.ee/

Copy
Tagasi üles