Finnlogi täispuitmaja - tervislik ja täiuslik elukeskkond

Copy
Foto: Maris Tomba

Kõik me unistame elust kvaliteetses, keskkonnasõbralikus ja energiatõhusas kodus! Maja suurus ja välimus võib olla maitse küsimus, ent eelistades täispuitmaja, valite tervisliku ja hubase sisekliima.

Eestis on ehituses traditsiooniliselt kasutatud puitu. Puit on oma olemuselt hea soojusisolaator ja niiskusregulaator, mis muudab õhu täispuitmajas puhtaks ja kergesti hingatavaks. Puidust ei vabane õhku kahjulikke aineid. Finnlogi ehitatavad ristkihtpuidust CLT elementmajad, mis sisaldavad massiivset puitu, jätkavad iidseid ehitustraditsioone ning vastavad samas üha nõudlikumatele energiatõhususe ning arhitektuuri tingimustele.

Finnlogi liimpalkmajad ja CLT-elementmajad on nagu tükike ehedat loodust teie ümber: ristkihtpuitmaja soojustamiseks kasutavad Finnlogi ehitusmeistrid puitkiust valmistatud looduslikku laadi soojustusvilla. Samal ajal võib Finnlogi CLT-elementmaja välisviimistlusmaterjalid olla linnatingimustesse sobivalt puitlaudis, krohv ja teised viimistlusmaterjalid – mis just tellijale meeldib. Kasvavate energiahindade kontekstis on Finnlogi CLT-elementmaja väga hea lahendus, kuna konstruktsioonide eeskujulik õhutihedus ja soojapidavus aitab energiatarbimist kokku hoida.

Jätkuvalt on nõutud ka Finnlogi palkmajad - palkseina katsudes tunneme meeldivat soojust ja hubasust, niiskusrežiim on ühtlane ning palgi võime soojust salvestada tekitab õdusa tunde. Allergiate tekkevõimalus nende seinte vahel on väga väike. Mõned aastast tagasi võttis Finnlog kasutusele senisest veelgi tõusama uuendusliku seinapalkide profiili ehk mittevajuva väga stabiilse lamellpalgiprofiili, millega kaasneb veelgi parem seinakonstruktsiooni õhu- ning soojapidavus.

Finnlogi eesmärk on edendada Eesti puitarhitektuuri. Valdav osa Finnlogi projekteeritud, toodetud ning püstitatud elumajadest on erilahendused. Ettevõte on ehitanud kvaliteetseid ja looduslähedasi kodusid juba rohkem kui 20 aastat ning suudab pakkuda lahendusi ka kõige nõudlikemale tellijatele. Puitmajaehitaja maine on täispuitmajade turul kõrge - Finnlog püstitab aastas suure hulga massiivpuitmaju nii Eestis, Soomes kui ka Saksamaal.

Tellija soovil on võimalik luua individuaalprojekt või modifitseerida näidisprojekti. Finnlogi majaehituse täislahendus  sisaldab kõiki maja valmimiseks teostatavaid töid ja teenuseid - kogu ehitise projektdokumentatsiooni koostamist koos ehitusloa ja kasutusloa taotlemisega ning kogu ehitusprotsessi alates vundamendi ehitusest kuni hoone siseviimistluseni.

Kasulik on teada, et Finnlogi maja saab ehitada igal aastaajal - hoone seinaelemendid valmivad kontrollitud tingimustes tehase katuse all. Lepingu sõlmimisest kuni maja võtmete kättesaamiseni läheb keskmiselt 7-8 kuud ning võite olla kindel, et kõik tööd on tehtud meisterlikult.

Ühtne projekteerimise-, tarne- ja ehitusleping annab tellijale kindluse, et kogu majaehituse protsess kulgeb turvaliselt ja professionaalselt.

Kuni viis protsenti maja maksumusest hõlmav projektijuhtimise teenus on kasulik just seetõttu, et kogu lahendus ideest kuni teostuseni on ühelt ettevõttelt, mis vähendab ehituse käigus tekkivaid riske. Usaldusväärne projekteerimis- ja ehitustööde partner ning tellija poolt protsessi kaasatav professionaalne ehituse järelevalve on eelduseks, et saate omale kvaliteetse, tervisesõbraliku ning hubase kodu.

Tellijatel, kel on soov ja oskus kodumaja projektijuhtimine oma õlule võtta ning kel ka vajalik kontaktvõrgustik olemas, soovitab Finnlog tellida ilmastikukindla välislahenduse paketi ehk väljast viimistletud ja soojustatud majakarbi, mis sisaldab ühtlasi transporti, paigaldust ning loomulikult ka ehitamiseks vajaminevaid projektijooniseid.

Käesoleval ajal, kus on levinud uudised pankrotistunud ehitajatest, tuleb olla ehituspartneri valikul olla eriti hoolas ning teha põhjalik kodutöö. Juba põgusal vaatlusel saab internetist ja avalikest registritest infot ettevõte finantsseisu, projektijuhtimise võimekuse ning ajaloo kohta. Tehes kodu ehitades sadadesse tuhandetesse eurodesse ulatuva investeeringu, tasub teha ehituspartneri valikul põhjalik taustauuring ning vajadusel küsida lisaks ehituse järelevalvele koostöölepingute ettevalmistamisel ka juriidilist abi.

Tule ja tutvusta Finnlogi meeskonnale oma majaehituse mõtet! Kevad soosib majaehitust, sest tellides Finnlogi täispuitmaja enne 1. maid, saad katusekatte komplekti koos paigaldusega tasuta. Tutvu näidisprojektidega ja ole kursis uudistega Facebookis ja Instagramis.

Copy
Tagasi üles