Prolux Aiamajad - kaasaegne disain ja kvaliteet

Copy
Foto: Pro Lux

Krohvitud teraskonstruktsiooniga aiamajal on palju plusse – seda saab sobitada stiili osas olemasoleva elumajaga, kohandada vastavalt vajadusele hoone mõõtusid, tellida soojustus ning valida katuse ja fassaadi tooni.

Tartu ettevõtte Prolux aiamaja on kena täiendus teie aianurgas. Iga aed on erinev ja pole olemas kõigile sobivat lahendust. Suvemaja on aia keskne ja mõjuv element ning võiks näha hea välja ning olla ühtlasi tugeva konstruktsiooniga ning hooldusvaba.

Asudes sellist aiamajakest planeerima, tasub läbi mõelda, millistes tegevusteks seda vaja läheb? Kas seal paikneb jõusaal või mängutuba? Nurgake käsitöö- või mõne muu hobiga tegelemiseks? Külaliste ööbimispaik, lõõgastumisruum või kodukontor? Aiaehitistel on väga palju kasutusvõimalusi ja enamik inimesi rajabki selle mitme erineva tegevuse tarbeks.

Foto: Pro Lux

Tasub mõelda ka suvemaja asukohale – kas see paikneb aianurgas või keset kinnistut? Milline on valitsev tuulesuund, kuidas liigub päike taevakaarel? Nii saate aimu, kui palju valgust ja soojust saate keskmisel suve- või talvepäeval oma aiamajas nautida ning milline on vaade aknast.

Enne tellimuse tegemist tasub tutvuda ka kohaliku omavalitsuse ehitiste planeerimisreeglitega ning läbi mõelda, kas soovite aiamajas kasutada elektrit, vett ja internetti.

Aiamajake vajab kindlat ja tasast aluspinda, milleks sobi betoonvundament või tänavakivi. Mõtle ka sellele, et aiamajakest paigaldav meeskond pääseks ehitusmaterjalidega teie aeda toimetama.

Krohvitud teraskonstruktsiooniga Prolux aiamajad on kaunid hooned. Nende majakeste lahendus on kaasaegne, ehitus kiire ja kvaliteet hea.

Esmapilgul on Prolux suvemaju väga raske eristada klassikalistest kividest laotud hoonetest. Need on hooldusvabad aiamajad, mis ei vaja pidevat immutamist nagu puitlahendused. Mis aga kõige tähtsam – need saab probleemideta aias ümber tõsta.

Prolux aiamajad sobivad väga erinevas stiilis elumajade juurde ning vajadusel lisatakse aiamajale praktiline katusealune. Soojutuseks kasutatakse laes ja seintel 40mm PUR plaate, mis tagab suvemaja hea soojustuse. Juhul, kui seinu soojutada ei soovita, kaetakse terasmoodulitest paneelid niiskust tõrjuva valge värviga. Akrüülkrohviga kaetud fassaad värvitakse kruntvärviga. Aiamaja valmib Proluxi tehases 8-12 nädalaga ning paigaldatakse olenevalt hoone suurusest 1-5 tööpäevaga.

Proluxi põhitegevuseks ongi moodulhoonete müük Baltikumis. Ettevõte on välja arendanud erinevad garaažide ja abihoonete mudelid. Valikus on lame- ja viilkatusega garaažid ning korruselamu juurde sobituvad garaažiboksid ja prügilamajad.

Foto: Pro Lux

Lamekatusega garaažid on tänu oma lihtsale ja tänapäevasele disainile ettevõtte kõige populaarsem toode. Esteetilised ja kõrgekvaliteedilised garaažid sobivad väga erinevas stiilis elumajade juurde. Lamekatusega garaaži on võimalik integreerida ka olemas oleva hoone külge.

Uurida tasub ka Proluxi varikatuste valikut. Varikatuse sobib nii eraldi kui olemasoleva hoone külge integreerituna. Uudse lahendusega vihmaveesüsteem takistab lehtede kogunemist süsteemi ja juhib vihma soovitud suunas.

Põnevaks tooteks on lemmikloomadele mõeldud aedikud, kus on piisavalt ruumi, et lemmikud saaksid vabalt joosta, mängida ja puhata. Vastupidavad mini-angaarid sobivad ideaalselt aia- ja põllutehnika hoiustamiseks.

Foto: Pro Lux

Ole kursis Proluxi uudistega Facebookis, Instagramis, vaata abihoone paigaldust Youtube´is ning võta ühendust või küsi pakkumist.

Copy
Tagasi üles