Sidrun lisab igale toidule seda natukest je ne sais quoi'd, kuid alati ei taha selleks tervet tsitrust ohverdada.
Tellijale
GENIAALNE ⟩ Lihtne nipp, kuidas sidrunist täpselt õige kogus mahla välja pigistada
Nipp on väga hea nendeks juhtudeks, kui vaja läheb ainult törts sidrunimahla, kuid ei raatsi selle pärast sidrunit pooleks lõigata. Pooleks lõigatud sidruni viljaliha pind muutub kõvaks ja vastikuks, seega tuleks terve sidrun ära kasutada. Tiktokis tutvustab aga üks naine nippi, mis selle probleemi lahendab.
Kõik, mida sul selleks vaja läheb, on peenike varras, näiteks puitvarras, mille külge šašlõkk käib. Suru varras läbi sidruni koore umbes poole vilja sügavusele. Tõmba varras välja ja pigista sidrunit nii, et tekkinud ava oleks suunatud toidule. Nii pigistad sidrunist mahla välja ilma seda avamata ehk sidrunit hapniku käes ärakuivamine ja oksüdeerumine ei ohusta.