Turvalisus on tehtud lihtsaks

Copy
Foto: Head Solutions

Tark kodu – süsteem, mis sobib meie elustiiliga, ühendades kõik seadmed, et luua nutikas koduturvalisuse ökosüsteem.

Yale’i nutika koduturvalisuse ökosüsteemiga saate alustada ühest tootest ning liita sinna hiljem vajaduse korral juurde teisigi. Kõik seadmed on hallatavad ühes, Yale Home’i tasuta rakenduses, mille kasutamine on lihtne ja mugav.

Foto: Head Solutions

Koduturvalisuse automatiseerimine

Hästi ühendatud targa kodu süsteemi eesmärk on pakkuda meile turvalisust ja võimalust kasutada süsteemi mugavalt nii kodus kui ka sealt eemal olles. Yale’i nutikas koduturvalisuse ökosüsteem on loodud töötama nii, et ühest seadmest tulev sündmus võib käivitada toimingu teises seadmes. Näiteks kui avate oma ukse nutilukust Yale Doorman või Yale Linus, lülitab see automaatselt välja ka Yale’i alarmsüsteemi, ilma et peaksite tegema lisatoiminguid. Samuti saab alarmi väljalülitamisel Yale’i nutikas sisekaamera minna privaatsusrežiimile, et tagada teile suurem privaatsus ja meelerahu. Samas saate lubada salvestamist ka siis, kui alarmsüsteem on välja lülitatud või kui ukseluku avab kindel isik jms.

Tänapäevaste funktsioonidega turvalahendus

Paljud koduomanikud investeerivad nutikatesse turvaseadmetesse, et nende kodu oleks hästi kaitstud. Yale on astunud sammu võrra edasi – ta on lisanud selleks, et kodu veelgi turvalisemaks muuta, oma nutikaamerate valikusse ja nutika videouksekella funktsioonidesse AI ehk tehisintellekti võimalused ning seda kliendi jaoks ilma lisatasuta!

Mida AI pakub? Yale’i nutikas välikaamera ja videouksekell võimaldavad tuvastada inimesi – sh näiteks kullereid –, sõidukeid ja lemmikloomi. See vähendab teile saadetavate teavituste arvu ja tagab, et kui kodu turvalisus on päriselt ohus, siis on ohud teile kohe näha ja olete neist teadlikud. Lisaks on kaameratel ja nutikal videouksekellal funktsioonid, mis võimaldavad kohandada tuvastuspiirkondi, millega saate määratleda alad, mis kaamerapildiga kaetakse ja mis mitte.

Üks olulisemaid võimalusi, mida Yale Home pakub, on püsiva või ajutise sissepääsuõiguse andmine ja seda olenemata kohast, kus te ise viibite. Nii on teil kerge jälgida, kes pääseb sisse teie koduuksest, väravast või garaažiuksest ning kellel on ligipääs sahtlitesse või seifi. Samuti saab rakenduses aktiveerida Auto Open mugavusfunktsiooni, et koduuks, värav või garaažiuks avaneks koju jõudes automaatselt. Loomulikult saab kõiki sissepääsuõigusi väga kiirelt ja lihtsalt rakenduses muuta, blokeerida või kustutada.

Foto: Head Solutions

Ühilduvus teiste kaubamärkidega

Yale’i seadmeid saab hõlpsalt ühendada ka teiste kaubamärkide seadmete, targa kodu süsteemide ja häälassistendi rakendustega, nagu Phillips Hue, Google Assistant, Amazon Alexa, Ajax Systems jt (uurige lisaks meie kodulehelt, milliste kaubamärkidega on Yale’i seadmed juba integreeritud). Näiteks kui lukustate ukse Yale’i nutilukuga, aitab see kodust lahkudes lülitada välja tuled või termostaadid ning lülitada kõik süsteemid uuesti sisse niipea, kui koju saabudes nutilukust ukse avate. Lisaks igapäevaelu lihtsustamisele aitab see nutikas turvasüsteem säästa teil ka raha ja energiat.

Need on vaid mõned viisid, kuidas saate tänu meie Yale’i nutikale koduturvalisuse ökosüsteemile luua nutikama ja rohkem ühendatud kodu. Avastage meie pakutavaid tooteid ja targas kodus elamise eelised!

Kirjeldatud Yale`i nutikad tooted: Doorman, Linus, nutikas kapilukk, nutiseif, nutikas garaaži- ja väravaavamisseade, nutikas videouksekell, nutikaamerad ja valvesüsteemi seadmed. Toodete õige toimimise tagab õige paigaldus. Küsige lisainformatsiooni toodete ja paigalduse kohta Head Solutions kauplustest.

Head Solutions on targalt toimiv tervik, mis ühendab LukuExperdist 30 aastaga välja kasvanud valdkonnad –lukud ja läbipääsulahendused, elektriauto laadimine ja kaasaegne hoonehaldus.

Headsolutions.ee

Yalehome.ee

Copy
Tagasi üles