Premium klassi valvekaamera rahakoti sõbraliku hinnaga BK Eesti OÜ-st

BK Eesti
Copy
Foto: BK Eesti

Teie kodu või ettevõte on rohkemat, kui lihtsalt füüsiline ruum. See on koht kus end turvaliselt tunda ja aega veeta. Koht kus kogunevad mälestused, hinnalised esemed või olulised dokumendid.

Enda, lähedaste ja vara turvalisuse tagamiseks kõige lihtsam ja soodsam viis on paigaldada turvakaamerad. Turvakaamerad toimivad juba ise hoiatusvahendina ja paljudel juhtudel aitavad ära hoida vandalismi või varguse. Juba ainuüksi kaamera nägemine võib panna potentsiaalse sissetungija mõtlema, kas see tegu on seda väärt - eriti praeguses majanduslikult keerulisemas olukorras, kus varguste lained suurenevad või suveperioodidel, kui inimesed sõidavad puhkama suvekodudesse.

Kahjuks mõtlevad paljud inimesed turvakaameratele siis, kui on juba hilja. Sageli on paljud pahatahtlikud teod sooritatud just ööpimeduses ning inimestel võib olla arvamus, et turvakaamerad pole piisavalt kvaliteetsed, et kaamerapildist pahalased tuvastada.

Siin tuleme appi meie BK Eesti OÜ, kes me oleme maaletoojad ühele kõige populaarsemale turvakaamerate Hikvision ColorVu seeriale. Kaamerad on mõeldud nõudlikumale era- ja ärikliendile, kellele on oluline parim kvaliteet ja taskukohane hind.

Antud turvakaamera teeb eriliseks kindlasti välimus, kuna tegemist on nö topelt kaameraga. Kaks sensorit, mis katavad ära topelt suurema vaatevälja. Tänu sellele puudub vajadus kulutada raha mitmele kaamerale, mis eri nurkadesse suunavad. Antud kaamera sobib ideaalselt kas maja nurkadesse või maja ette, sest kaamera nurk katab ära tervelt 180 kraadi.

Foto: BK Eesti

Kõige olulisem Hikvision ColorVu kaamera puhul on aga see, et pildi kvaliteet on rohkem kui suurepärane ja seda ka pimedates tingimustes. Suurepäraseks ei tee pilti ainult kõrge kvaliteet vaid ka värvid - ka ööpimeduses on pilt värviline!

Kindlasti olete näinud uudisteportaalides või sotsiaalmeedias, kus palutakse abi varga või vandaali tuvastamisel. Aga kahjuks video või pildi kvaliteet jätab väga palju soovida, sest keeruline on tuvastada kas tegemist on prügikotiga või inimesega, kes vandaalitseb.

Tihti on pahalane enda identiteeti varjamas, kuid seda olulisem on kvaliteetne ja värviline pilt, mis võib hiljem aidata ka väiksemad pusletükid kokku panna.

Hikvision ColorVu kaamera tööd parandab “true WDR” 130db, mis tavaliselt turvakaameratel on aga kuni 120db. WDR on tehnoloogia, mis parandab kaamera pildi kvaliteeti suure kontrastsusega valgustingimustes, kus vaateväljas on nii hämaralt kui ka eredalt valgustatud alasid. Antud tehnoloogia võimaldab kaameral jäädvustada selgelt detaile, nii halvasti kui ka tugevalt ülevalgustatud kohtades. See tähendab, et antud kaamera saab suurepäraselt hakkama näiteks siseruumides, mis on valgustamata, aga eemalt sirab päikesevalgus otse kaamerasse. Või siis hoopiski kui on vajadus saada selget pilti oma pimedast hoovinurgast, aga eemalt paistab tänavavalgustus või möödub mõni täistuledega kaubik.

Videopildi kvaliteediga saab tutvuda siin: Hikvision ColorVu

Lisaks kuulub antud kaamera arsenali strobovalgus, mis liikumise tuvastamisel aktiveerub ja pahatahtlikule sisenejale märku annab, et ta on tuvastatud. Lisaks on võimalik kaameras eelseadistada audioteavitused, mis kõlaksid läbi valvekaamera kõlari. Teisisõnu on kaamera varustatud mikrofoni ja väljuhääldiga.

Liikumistuvastust ja perimeetrikaitset annab seadistada selliselt, et eristab selgelt kas tegemist on inimese või sõidukiga, lisaks on võimalik määratleda kindlad alad, kuhu piirkonda sisenetakse või väljutakse.

Kogu antud turvakaamera mõte on ennetada kahju ja kaitsta sinu vara. Tegemist on kõrgkvaliteedilise kaameraga, mis on osa terviklikust videovalvesüsteemist (kaamerad, salvesti, kõvaketas, soovi korral internet), mis pakub palju ja häid lisavõimalusi. Kogu süsteem toimib üle interneti ja läbi telefonirakenduse on võimalik jälgida kogu sündmust. Lisavõimaluste puhul pakume juurde erinevat salvestus- või turvatehnikat.

Ära jäta oma turvalisust juhuse hooleks! Võta meiega ühendust ja naudid turvalisemat ja muretumat elu.

BK Eesti OÜ

Copy

Märksõnad

Tagasi üles