Pintsel pihku! Värskenda terrassi, aiamööblit ja muid puitehitisi

Copy
Foto: Holz Prof OÜ

Eelista keskkonnasõbralikke puidukaitsevahendeid Holz Prof OÜ-lt.

Kui soovid säilitada puidust terrassi või ajamööbli ilu ja funktsionaalsuse, on vaja neid hooldada ja kaitsta. Just siin tulevad mängu innovatiivsed keskkonnasõbralikud puidukaitsevahendid.

Holz Prof OÜ pakub juba 20 aastat tõhusaid ja keskkonnasäästlikke vahendeid puidu kaitsmiseks, töötlemiseks ja viimistlemiseks. Tegemist on testitud ja heaks kiidetud rahvusvahelisel tasandil patenteeritud erikoostisega toodetega. Need ei ole kantserogeensed, ei sisalda lenduvaid aineid, raskemetalle ega kloori ning mis on eratarbijale eriti meeldiv - samu tooteid saab lisaks välitingimustele kasutada ka siseruumides.

Puitehitise puhul on tähtis tagada hoone tulekaitse. Holz Profi tulekaitsevahend annab puidule väiksemagi süttimisohu korral sajaprotsendilise tulekaitse, sest tõkestab sädeme kohe, kui see peaks puidu pinnale sattuma. Tulekindluse hea näide on juhtum, kui prooviti panna põlema Tallinna lauluväljaku laulukaart, mis ebaõnnestus.

Holz Profi tulekaitsevahend on sertifitseeritud vastavalt Euroopa standarditele ja on heaks kiidetud nii Eesti kui ka teiste Euroopa riikide tuletõrje teenistustes. Tootel on puitkonstruktsioonide Euroopa kõrgema tulekaitse (klass B-s1,d0) sertifikaat.

Holz Profi tulekaitsevahendi kõrge kvaliteet ja tõhusus on leidnud kinnitust erinevate riikide tähtsate hoonete ehitamisel - näiteks Eesti Maaülikooli spordihoone, Virtsu sadama hoone, Tallinna Loomaaia, Poola Amfiteater Opolise, Inglismaa Manchesteri koolimaja, Poola paviljoni EXPO 2020 Dubais.

Üks ettevõtte populaarsemaid tooteid on ka puidu pikaajaliseks kaitseks mõeldud Holz Bio. Hallitusseened, majavamm ja puiduparasiidid - Holz Bio sügavimbuv vahend kaitseb puitu kõigi nende kahjurite eest ning säilitab samal ajal puidu struktuuri ja loodusliku ilu. Holz Bio takistab puidu lagunemist ega lase kahjustustel levida. Toode ei kooru. Mänguväljakute, kasvuhoonete ja taimekonteinerite puhul on ülitähtis, et kasutatavad puidukaitsevahendid oleksid mürgivabad, toksilised ained ai tohi sattuda laste ja koduloomade organismi või taimede peale. Toote keskkonnaohutust kinnitavad katsed ning sellega on töödeldud avalikus kasutuses puitkonstruktsioonide elemente, millel on kokkupuude inimeste või loomadega – näiteks Tallinna loomaaed ja Rõuge vaatetorn jne.

Foto: Holz Prof OÜ

Kui soovid puhastada õues päikses ja sademetes tumenenud puitu, pakub Holz Prof OÜ selle kiireks ja ohutuks uuendamiseks vahendit HP Renovator.

HP Renovatoriga töödeldud puit enne ja pärast
HP Renovatoriga töödeldud puit enne ja pärast Foto: Holz Prof OÜ

Vee baasil loodud lõhnatu puitpinna renoveerimisvahend puhastab saastunud pinnad ning taastab puidu loomuliku värvi. Vahend sobib igat liiki puidule, ka tiikpuidule ja mahagonile. Peamine eelis võrreldes teiste puhastusvahenditega: HP Renovator ei sisalda kloori ja selle ühendeid ning seetõttu ei hävita puidu pinda, hoopis suurendab selle tugevust ja kasutusiga.

Holz Profi valikus on olemas universaalne kaitseõli Holz Oil, mis sobib lisaks puidule ka kivile ja betoonile, ka näiteks tänavakividele. See moodustab materjali pinnale kaitsekihi, mis kaitseb, silub ning muudab pinna vetthülgavaks, vältides puidul pragude teket.

Lisaks puidu immutusvahenditele pakub Holz Prof ka teisi keskkonnasõbralikke lahendusi nagu metallpindu kaitsev roostemuundur HP ANTI RUST ja puit-,kivi- ja betoonpindadelt hallituse eemaldaja GRUNT NATUR. Kõik need tooted on loodud mõeldes nii keskkonnale kui ka kasutajatele ning tagavad samas materjali pikaajalise kaitse ja vastupidavuse.

Kui majanduses valitseb ebakindlus, on tavapärane, et inimesed muutuvad kokkuhoidlikumaks ning muudavad oma tarbimisharjumusi. Restaureerime ja hooldame rohkem oma kodusid ning koduümbrust. Eelistades erinevate pindade hooldamisel keskkonnasõbralikku ja mürgivaba puidukaitsevahendit säästame loodust. Ka kui tulevikus Holz Profi ja Holz Bio vahendiga puitu töödeldes tekivad jäätmed, saab need purustada ja multšina kasutada.

Vali keskkonnasõbralik tulevik koos Holz Prof OÜga https://holzprof.ee/et/kontakt-eesti/.

Copy
Tagasi üles