2 kolmetoalist korterit, mille saab kätte vähem kui 40 000 euroga

Copy
Foto: Soov.ee

Ilusa ja korraliku kodu võib isegi tänapäeval kätte saada väga hea hinnaga. Ostu- ja müügiportaalist Soov leiab suure valiku soodsa hinnaga kinnisvarapakkumisi, mille hulgast oleme välja valinud kaks kolmetoalist korterit.

Hubane korter Põltsamaa vallas

Foto: Soov.ee

Pildil olev korter asub Esku külas, vaid viie kilomeetri kaugusel Põltsamaa linnast. Tegu on avara valgusküllase koduga, mis paikneb kolmekorruselise maja viimasel korrusel. Korteris on tehtud sanitaarremonti ja paigaldatud on uued aknad.

Foto: Soov.ee

Korteri üldpindala on 68,2 ruutmeetrit ning see koosneb kahest magamistoast, elutoast, köögist, WC-st, duširuumist, kahest panipaigast, esikust ja rõdust. Hinnaks on antud kodul vaid 36 000 eurot.

Kaunis korter Roela alevikus

Foto: Soov.ee

See täielikult renoveeritud valgusküllane korter asub kortermaja esimesel korrusel. Lisaks 66,8 ruutmeetrisele üldpindalale kuuluvad selle juurde veel keldriboks ja aiamaa. Rakvere jääb antud kodust umbes 15-minutilise autosõidu kaugusele.

Foto: Soov.ee

Korteris on uued aknad, soojustatud välisseinad, helikindel turvauks, eritellimusel valmistatud köögimööbel ja sisseehitatud garderoob. Väärib mainimist, et sellel kodul pole mitte üks, vaid lausa kaks rõdu. Selle kõige hinnaks on 39 900 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles