Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Otepää kutsub sööma! Tulev nädal viib talvepealinna külalised suusarajalt maitserännakule

Copy

11.- 21. aprillil 2024 toimub Otepää piirkonna toidukohtades taas Otepää Maitsete nädal «IseLoov».

Kolmekäigulises menüüs pakub piiritut fantaasialendu kohalik tooraine ning tutvuda saab Otepää toidukohtade erinevate karakteritega.

Menüüdest leiab põnevaid hõrgutisi – kala, kitse- ja lambaliha, hirve, parti, kana, veist. Magustoitudeks on kohalikud aiasaadused. Esimest korda on Otepää Maitsete raames ka lastele erimenüü Ugandi Restos.

Erimenüü hinnaks on 29-35 eurot. Enne einestamist on vajalik teha vastav broneering.

Üritusest võtab sel aastal osa Ugandi Resto, GMP Pühajärve Restoran, Pühajärve Spa&Puhkekeskuse pubi, Munaka Resto, Vidrike Külamaja ja Edgari Trahter.

Rohkem informatsiooni leiab Otepää Maitsete Facebooki lehelt ja www.otepaa.ee.

Tagasi üles