Vähem kui 5000 eurot: 3 heas seisukorras silmapaistvat vanakooli autot

Copy
Foto: Soov.ee

Pideva uute autode pealetulekuga jääb eelmisest sajandist pärinevaid autosid linnapildis üha vähemaks. Tänu sellele on vanakooli autod muutunud üsna harvaesinevaks ja eriliseks nähtuseks.

Paljud vanakooli autod on vaatamata oma suurepärasele seisukorrale ja vastupidavusele ka üsna taskukohased. Ostu- ja müügiportaalist Soov leiab suure valiku selliseid autosid, mille hulgast väärivad esiletõstmist kolm erilist leidu.

VAZ 21011

Foto: Soov.ee

Pildil olev VAZ 21011 on pärit aastast 1975. Tegu on Venemaa 20. sajandi parimaks autoks valitud VAZ 2101 modifitseeritud mudeliga. Autol on all originaalveljed koos nõukaaegsete rehvidega. Originaalvärv on suures osas säilinud. Auto on sõitev ning heas korras ja omanikku vahetab see 2800 euroga.

Mercedes-Benz 280

Foto: Soov.ee

See vanakooli W126 on taastatud üheksa aastat tagasi. Kerel on minimaalselt roostet. 2020. aastal pandi autole uus mootor ja vahetati ära rattalaagrid, pidurid ning käigukasti filtrid. Sõiduk on peaaegu 15 aastat olnud ühe pere käes. Kuna praegusel omanikul ei ole aega autoga tegeleda, on see 3500 euro eest müüki pandud.

VAZ 2103

Foto: Soov.ee

Antud Žiguli pärineb aastast 1974. Auto sai neli aastat tagasi uue värvkatte. Lisaks on parandatud pidurisüsteemi ja vahetatud välja mootor, küünlad, küünlajuhtmed ning kütusefilter. Peale eeltoodu on auto suures osas säilitanud oma originaalkuju. Hinnaks on sellel iludusel 4600 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles