KUUPÄEV KIRJA Kredex korraldab Narvas korteriühistutele renoveerimismessi

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

KredEx korraldab koos Eesti Korteriühistute Liiduga 24. aprillil Narvas Tartu Ülikooli Narva kolledžis tasuta renoveerimismessi, kus korteriühistud saavad nõu kortermaja renoveerimisest.

Eesti Korteriühistute Liidu (EKÜL) juhatuse esimehe Andres Jaadla sõnul pakutakse Narvas sealsetele korteriühistutele kolleegide tuge ja praktilist nõu.

«Kõige paremini mõjub ikka kolleegide kogemus, informatsioon praktikult praktikule ja seda just tahamegi Narvas pakkuda. Näiteks korteriühistud Rakveres ja Tapal on saanud hulga renoveerimiskogemusi ja neist saab Narvas kindlasti ülevaate,» julgustas Jaadla idavirumaalasi naabrite kogemust kasutama.

Renoveerimismess «Renoveerimisest erinevate nurkade alt. Kas, milleks ja kuidas renoveerida?» toimub 24. aprillil kell 11.30–17.00 Tartu Ülikooli Narva kolledžis (Raekoja plats 2, Narva). Osalema on oodatud korteriühistute juhid ja kõik teised, kes on renoveerimise teemadest huvitatud. Üritus toimub eesti ja vene keeles. Osalemine on tasuta.

Kell 12.00–14.00 toimub ettekannetest ka otseülekanne. «Rõhutame, et siiski tasub kohale tulla, sest see on ainulaadne võimalus spetsialistidega näost näkku suhelda ja küsimusi küsida,» ütles KredExi Ida-Viru korteriühistute konsultant Ljudmila Peussa.

Messil on esindatud järgmised ettevõtted ja asutused: Ehituskonsult Grupp, Tartu Ülikool ja Tartu Regiooni Energiaagentuur (TREA), Henkel Balti, Hutton, AS Vant, Eesti Puitmajaliit, Mesa Eesti, Soojusekspert Tallinn, Swedbank, SEB pank, Ida-Virumaa Omavalitsuste Liit ja ELENA projekt, KredEx ning Eesti Korteriühistute Liit.

Ülekannet saab vaadata SIIT, rohkem infot ja päevakava leiab SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles