PEA MEELES Sellest olulisest sammust sõltub valmiva kohvi maitse

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Soome kohvieksperdi väärt nõuanne viib kõik su järgmised kohvid täiesti uuele tasemele.

Kuni 98,2 protsenti kohvitassist moodustab vesi. Seega on üsna selge, et vee kvaliteet mõjutab otseselt kohvi maitset. Seepärast tuleks kohvi valmistamiseks alati kasutada värsket, puhast ja külma vett ning valada vesi veekeetjasse puhta anumaga.

Ka vee lubja- ja rauasisaldus mõjutab suuresti kohvi maitset. Seepärast võib näiteks suvilas keedetud kohv maitsta teisiti kui linnakorteris valminud rüübe, kirjutab Iltalehti.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles