ISEÄRA KVARTAL Harku järve kaldale kerkib aedlinna stiilis üliäge elurajoon

Kristina Kostap
, Postimees Kodu vastutav toimetaja
Copy
Iseära kvartali ridakodud.
Iseära kvartali ridakodud. Foto: Liven

Viimase kahe kuu jooksul juba teise arendusprojekti ehituse, seekord Iseära kvartali oma käivitanud kinnisvaraarendaja leiab, et uusarenduste turg on olukorras, kus ehitada on lihtsam kui mõni aasta tagasi.

«Kui paar aastat tagasi ehitati korraga väga palju objekte, oli meil keerulisem sobivaid ehitajaid leida, sest kõik meeskonnad olid kinni. Turu jahtumine on Livenile soodne, märtsis alustasime Pirital Regati 3 arenduse ehitustöödega ning mõni nädal hiljem saame juba Iseära kvartali järgmise etapiga peale hakata,» rääkis Liven AS-i tegevjuht Andero Laur.

Iseära kortermajad.
Iseära kortermajad. Foto: Liven

Harku järve kaldale kerkiv aedlinna stiilis Iseära kvartal koosneb 38 ridamajast ja 13 kortermajast, millest kaheksa ehitati valmis eelmises etapis ning viis valmib käesoleva aasta suvel. Keskkonda sobituvalt on majadel kuni kolm korrust ning viilkatused, energia- ja keskkonnasäästu pakub kortermajade puhul haruldane maaküte. Kvartali keskele on planeeritud mänguväljakud ja roheala ning uksed avab ka laste päevahoid.

Iseära kortermaja elutuba.
Iseära kortermaja elutuba. Foto: Liven

«Ehitajaks valisime OMA Ehitaja AS-i, kellega meil on hea koostöökogemus Uus-Meremaa projekti rajamisest. Kuna Liveni arendused on erilised ja keerukamad, siis iga ehitaja meile peatöövõtjaks ei sobi ega tulegi, partneriks tulevad need, kes on oma kvaliteedis ja tööprotsessides kindlad ning valmis arvestama muudatustega, mida tulevased koduomanikud soovivad,» selgitas Laur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles