GALERII Kas leiad end üles? Üle 10 aasta toimunud festival tõi Kalasadama melu täis

Kodu.postimees.ee
Copy

Üle kümne aasta toimunud Kalafestival tõi eile pealinna kalasadamasse kokku kala- ja mereannisõbrad üle Eesti. Külastajatele pakuti parimas valikus värsket kohalikku kala ja eksootilisi mereande kaugematest vetest.

«Kalafestivali näol on tegemist linlaste seas ühe oodatuima kevadise sündmusega, mida näitas ehedalt ka eile Kalaturgu külastanud inimeste hulk ja kaugustesse looklevad järjekorrad kalalettide ääres,» kommenteeris Tallinna Turud juhataja ja Kalafestivali korraldaja Kersti Otteson toimunud üritust.

«Rõõm oli näha, et Kalafestivalile olid tee leidnud igast vanusest kalasõbrad, kelle ehe emotsioon ja armastus kala ning kohaliku toidu vastu näitavad, et siinse kalakultuuri au sees hoidmine on ülioluline,» lisas Otteson.

Tallinna Kalasadamas (Kalasadama 5, Tallinn) toimunud iga-aastasel festivalil sai nautida nii värsket, marineeritud kui ka suitsutatud kala. Kohapeal sai tutvuda mitmekesise mereandide valikuga ning täiendada oma koduseid varusid hea ja paremaga kohalikust köögiviljast käsitööleiva ning hoidisteni. Festivali külastajate meelt lahutas ansambel AHOI!.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles