Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

UUE AJASTU LÄVEL Odavad kebabid on peagi minevik

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Euroopa Liidu uue määruse jõustumise järel paisatakse segi kogu vardaliha turg.

Euroopa Liidu (EL) uus määrus kohustab liiduriikide kebabirestorane kasutama standardiseeritud retsepti, kirjutab Bild. Plaani toetavad iseäranis aktiivselt Türgi tootjad, kes soovivad, et mõiste «döner» liigitataks Euroopa Liidu toidualaste õigusaktide kohaselt traditsiooniliselt tooteks. 

Ehtsa traditsioonilise toote (ATP) märgise võib anda traditsioonilise koostise või tootmismeetodiga tootele. Toode võib olla toodetud kõikjal Euroopa Liidus, ent peab olema valmistatud vastavalt registreeritud tootmismeetodile ja koostisosade loetelule.

Märksõnad

Tagasi üles