Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

MAITSEV JA TERVISLIK Eesti lihatootja teeb näksimaailmas revolutsiooni

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Nõo Lihatööstus arendas koostöös Tartu Ülikooli ja eriala tippudega välja Jerky lihapulgad Snacker by Nõo, mis tulevad esmaesitlusele Amsterdamis.

«Tahame näksimaailmas revolutsiooni teha, mille kallal oleme väga pikka aega töötanud. Tegemist on ainulaadse tervisliku tootesarjaga – oleme lihasnäkke väga kaua kuivatanud, neis on vähe rasva, rohkelt valku ja suitsutatud lepalaastuga,» kirjeldas Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük. Samuti on tooted erakordselt pika säilivusajaga, kuna kestavad toatemperatuuril 180 päeva.

Snacker by Nõo.
Snacker by Nõo. Foto: Nõo Lihatööstus

Tootesarja esmaesitlus välispublikule on maailma juhtival omakaubamärgitoodete PLMA messil, mis toimub mai lõpus Amsterdamis ning kus kohtuvad tootjad ja jaeketid. Lisaks koduturule Eestile on esimesed sihtriigid Läti, Leedu, Soome ja Rootsi. Tootesarjas on neli maitset: originaal, Emmentali juustu, tšilli ja pepperoniga.

Tagasi üles