ENNEOLEMATU Populaarne pitsakohvik lõi uue keti, kus toit valmib 2 minutiga

Kodu.postimees.ee
Copy
Peetri Pizza GO.
Peetri Pizza GO. Foto: Peetri Pizza

Peetri Pizza tõi turule uue kaubamärgi Peetri Pizza GO, mille müügikohad hakkavad pakkuma kahe minutiga valmivaid kiirpitsasid. Ettevõte soovib uue pitsaketiga laieneda ka Eestist väljapoole, võimaldades toitlustusettevõtetel võtta see frantsiis kasutusele väiksemate kuludega.

Esimene Peetri Pizza GO avati Eesti suurimas kontserdi- ja spordihallis Unibet Arenal, kus pakutakse eestlaste lemmikpitsasid innovaatilise retsepti järgi tehtud valmistainal, mille küpsetamine võtab ahjus aega vaid mõned minutid.

«See maitseb nagu traditsiooniline Peetri Pizza. Oleme teinud kümneid pimeteste ning inimesed ei tee meie tavapärase ja kiirpitsa maitsel vahet,» kinnitas Peetri Pizza juht Marko Pleiats. Erinevus on selle mõõtmetes ja paksuses. Seda pakutakse vaid ühes suuruses läbimõõduga 20 sentimeetrit ja veidi paksemana kui tavaline õhuke Peetri Pizza.

«Uus kontseptsioon sai võimalikuks tänu meie enda loodud uuenduslikule tainale, millest teeme oma frantsiisipartneritele valmis rullitud pitsapõhjad. Teenindajatel ei ole vaja teha muud, kui panna soovitud komponendid tainale ja vajutada ahi nupust tööle,» ütles Pleiats. Tema sõnul on pitsa tegemisel kõige keerulisem just põhja valmistamine, mille meisterdamist tuleb enne restoranis tööle asumist õppida ja harjutada. Kiirpitsa frantsiisipartneril ei ole aga vaja töötajaid selleks koolitada, mis omakorda teeb sobivate teenindajate leidmise lihtsamaks.

«Euroopas on kiirsöögikohtade peamiseks probleemiks töötajate puudus ja see on ka Eestis üha aktuaalsem. Peetri Pizza GO ongi tulevikku vaatav projekt, mis aitab meie valdkonnas leevendada suurt tööjõunappust,» selgitas Pleiats.

Peetri Pizza GO on arendatud nii, et seda on lihtne kasutusele võtta ükskõik millises olemasolevas või loodavas söögikohas. Olgu selleks tegutsev pitsarestoran, tankla või näiteks väliürituse toidubuss. Kõige kallim investeering on kompaktne kiirahi, mis paljudes söögikohtades on juba olemas. Partneri kohustus on järgida Peetri Pizza kvaliteedistandardit ja kasutada pitsa valmistamisel ettevõtte valitud toorainet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles