Maailma üks suurimaid puhastusvahendite tootjaid avas Lõuna-Eestis esinduse

Kodu.postimees.ee
Copy
Kärcheri uus esindus.
Kärcheri uus esindus. Foto: ARGO INGVER

Puhastus- ja hooldusvahendite tootja Kärcher laieneb jõudsalt ning juba jaanipäevaks kasvab ametlike esinduste arv Eestis ühelt kolmele.

Mai alguses avati Tartumaal Lõunakeskuse lähedal ligi 600 ruutmeetrisel pinnal esinduskauplus koos hoolduskeskusega, juunis teeb uksed lahti teine esinduskauplus Tallinnas Lasnamäel.

«Lõuna-Eestis meil seni esindust üldse polnudki, nüüd on Tartus sama suur ja sarnase tootevalikuga nagu Tallinnas, lisaboonuseks on suur hoolduskeskus,» rääkis Kärcher Eesti tegevjuht Margus Leok. «Pakume regulaarset hooldust ja vajadusel ka remonti kõigile Kärcheri toodetele, nii neile, mis on professionaalses kasutuses kui neile, mis on kodukasutuses.»

Tartus Lõunakeskuse naabruses aadressil Kogre tee 1 avatud Kärcheri kauplus võtab enda alla 230 ruutmeetrit kaubanduspinda ning pakub laia valiku puhastus- ja aiatehnikat nii äri- kui eraklientidele. Samas hoones ligi 215 ruutmeetrisel alal avatakse ka Kärcheri hoolduskeskus.

«Lõuna-Eesti kliendid on Kärcheri esindust piirkonda ammu oodanud. Lai valik tooteid on kohapeal saadaval, kliendid saavad professionaalse lahenduse kõikvõimalikele puhastust või koristust puudutavatele väljakutsetele. Oluline on, et uues esinduses saame tagada ka kvaliteetse hooldusteenuse,» lisas Leok.

Koos kaupluse, hoolduskeskuse, ladude ja kontoriga on Kärcheri Lõuna-Eesti esinduse koguala pea 600 ruutmeetrit ning annab tööd kuuele kohalikule inimesele. Kauplus ja hoolduskeskus on klientidele juba avatud.

Tartu kauplustele lisaks avab Kärcher juuni alguses teise esinduse ka Tallinnas Lasnamäel, praegu tegutseb Tallinnas juba esindus Mustamäel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles