Kõik vajalik unistuste aia sisustamiseks

Copy
Foto: Soov.ee

Ilmade soojenedes veedetakse üha enam aega õues. Eriti hea on seda teha neil, kellel on olemas oma aed. Selleks, et aias aja veetmine oleks võimalikult meeldiv ja et seal ka tegevust jaguks, tasub see juba varakult koos kõige vajalikuga suveks ette valmistada.

Ostu- ja müügiportaalist Soov leiad laia valiku aiatarbeid ja sisustuselemente oma unistuste aia loomiseks. Oleme nende hulgast välja valinud neli inspireerivat näidet.

Kasvuhoone

Foto: Soov.ee

Kasvuhoone on väärt täiendus igasse aeda, kus selle jaoks ruumi on, sest seda on võimalik kasutada mitmel otstarbel. Lisaks taimede ja lillede kasvatamisele sobib see kohaks, kus sõprade ja perega meeldivalt aega veeta.

Pildil oleva trendika kasvuhoone suurus on 5,89 m2 ja see on täiesti uus. Hinna ja rohkem pilte leiad siit. Taimi ja istikuid kasvuhoonesse saad valida siit.

Kümblustünn

Foto: Soov.ee

Kümblustünni võlu seisneb selles, et seda on võimalik kasutada igal aastaajal. See pakub mõnusat lõõgastust kogu perele südatalvest jahedate suveõhtuteni ja mahub ära ka väiksemasse aeda või isegi terrassile.

Antud kümblustünn on uus ja mahutab kuus kuni kaheksa inimest. Sellega tulevad kaasa termokate, ahi, trepp, korsten, korstnamüts ja topsihoidja. Pakkumisega saab lähemalt tutvuda siin.

Aiamaja

Foto: Soov.ee

Aiamaja nõuab küll veidi suuremat investeeringut, aga see tasub end igati ära. See on ideaalne lahendus koju lisaruumi tekitamiseks. Aiamaja võib kasutada kuurina, külalistemajana, vaba aja veetmise ruumina, panipaigana… Võimalusi on lõputult.

Ülaltoodud uus aiamaja on saadaval erinevates värvitoonides. See on viimistletud nii seest kui väljast ja valmis aastaringseks kasutamiseks. Müüjaga saab ühendust võtta siin.

Mängumaja

Foto: Soov.ee

Planeerides unistuste aeda ei tasu loomulikult unustada ka pere kõige pisemaid. Vahva mängumaja või mänguväljak meelitab lapsed rõõmuga toast õue mängima.

Kuusepuidust mängumaja «Kääbik» on valminud käsitööna. See on 2,5 meetrit lai, 2 meetrit sügav ja 1,6 meetrit kõrge. Rohkem infot ja pilte pakkumise kohta leiab siit. Mänguväljakuid, liivakaste ja muud põnevat lastele saab uudistada siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles