Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Põhja-Tallinnas valitakse taas kauneid hoove

Copy
2023. aasta rahvalemmik, hoov Sirbi tänaval.
2023. aasta rahvalemmik, hoov Sirbi tänaval. Foto: Põhja-Tallinna linnaosavalitsus

Põhja-Tallinna valitsus kuulutab ka sel aastal välja konkursi «Kaunis koduhoov Põhja-Tallinnas». Osaleda saab mai lõpuni.

Põhja-Tallinna vanem Külli Tammur kutsub linnaosa elanikke jagama pilte kaunitest aedadest ja hoovidest ning esitama neid konkursile. «Kevad toob roheluse ja õiteilu muutes Põhja-Tallinna hoovid kauniteks pilgupüüdjateks. Soovime konkursiga esile tõsta just need koduümbrused, millesse on pandud palju hoolt ja armastust. Nii innustame ka teisi põhjatallinlasi oma hoove korrastama ja kaunistama. Rohelus, hubased aianurgad ja põnevad kujunduselemendid linnaruumis pakuvad kõigile rõõmu,» ütles Tammur.

Konkursil osalemise soovist palutakse teada anda, kirjutades hiljemalt 31. mail aadressil pohja.yhistud@tallinnlv.ee. Kirjale tuleb lisada kuni viis fotot ja mõnelauselise iseloomustus, millega oma koduhoovi tutvustada soovite.

Kõikidest konkursil osalevatest hoovidest pannakse fotod hindamiseks üles Põhja-Tallinna valitsuse sotsiaalmeedia kontodele, parimad selgitatakse välja rahvahääletusega. Rahvahääletus sotsiaalmeedias kestab 3.–16. juunini.

Tagasi üles