Tellijale
PÄÄSTERÕNGAS ⟩ See lisand pestole hoiab selle veel nädalaid värskena
![Pilt on illustreeriv.](http://f7.pmo.ee/f3i729tMqSd8ncyXuggMqmJBMvI=/1442x0/filters:focal(456x92:691x455):format(webp)/nginx/o/2024/05/13/16068488t1h38df.jpg)
Pesto värskuse ja värvuse säilitamine on tegelikult lihtsamast lihtsam. Vaja läheb nimelt üht taimeõli, mis peatab basiiliku oksüdeerumise.
Klassikaline pesto valmib värskest basiilikust, millele lisatakse seedripähkleid, küüslauku, soola ja mõnikord ka parmesani.
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.