:format(webp)/nginx/o/2024/05/14/16070829t1hdf57.jpg)
Rabarber on kevadel üks esimesi aiasaadusi, mida saame juba mais rõõmuga põske pista. Selleks, et valmivad rabarberivarred liiga hapud ei saaks, tasub proovida üht nutikat ämbritrikki.
Rabarber on kevadel üks esimesi aiasaadusi, mida saame juba mais rõõmuga põske pista. Selleks, et valmivad rabarberivarred liiga hapud ei saaks, tasub proovida üht nutikat ämbritrikki.
Paljudes aedades kipub vähemasti osa rabarberist ikka liiga suureks kasvama ja enneaegselt hävima. Selleks, et rabarberit suviläbi nautida, soovitavad aianduseksperdid sellele ämber või savipott peale panna. Rabarber tuleks katta läbipaistmatu anumaga, mis takistaks taime kokkupuudet valgusega, kirjutab Iltalehti. Pimedas võrsunud rabarber on keskmisest heledam ning magusama maitsega. Selle pikaks veninud õrnad varred ei nõua tihtipeale ka koorimist.