Puidust eramajad looduskaunites Eestimaa paikades

Soov.ee
Copy
Foto: Soov.ee

Majas elamise kasuks räägib muuhulgas asjaolu, et eramajade omanikud saavad nautida korteris elavate inimestega võrreldes rohkem privaatsust ja suuremat vabadust.

Olles teinud otsuse maja kasuks, tasub mõelda sellele, millisest materjalist maja valida. Puit on maja ehitusmaterjalina hea valik, sest see on keskkonnasõbralik, vastupidav ja tervislikku elukeskkonda hoidev.

Ostu- ja müügiportaalist Soov leiab laia valiku kinnisvarapakkumisi, mille hulgast oleme välja valinud kolm hetkel müügis olevat kaunist puitmaja.

Palkmaja Kuusalu vallas

Foto: Soov.ee

Pildil olev idülliline 2007. aastal ehitatud palkmaja asub imeilusas Salmistu külas, vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel merest. Kinnise hoovi suurus on 5240 m² ja neljast toast koosneva maja pindala on 92 m².

Foto: Soov.ee

Maja on väga heas seisukorras ning seda müüakse koos mööbliga. Lisaväärtuste hulka kuuluvad suur rõdu, saun ja terrass. Pakkumise kohta leiab rohkem infot siit.

Armas puitmaja Võrumaal

Foto: Soov.ee

Ülaltoodud puitmaja asub looduskaunis Kolepi külas. Võru jääb sellest kodust kümne kilomeetri kaugusele. Maja vahetus läheduses asub järv. Kinnistu koosneb kahest krundist, mille kogupindala on üle 3000 ruutmeetri.

Foto: Soov.ee

Tegemist on peaaegu täielikult renoveeritud majaga. Tööde käigus on valmis saanud kolm tuba, WC ja vannituba. Võimalik on juurde ehitada veel kaks tuba, millega on juba alustatud. Koduga saab lähemalt tutvuda siin.

Suur perekodu Tartumaal

Foto: Soov.ee

Antud kodu asub vaid seitsmeminutilise autosõidu kaugusel Tartu linnast. 5022 m² krundil on viis hoonet: saun, küün, kuur, kelder ja neljatoaline maja. Majal on värskendatud fassaadi, uuendatud elektrijuhtmestikku ja ära vahetatud katuseplekk. Paigaldatud on ka uued kolmekordsed plastikaknad.

Foto: Soov.ee

Krunt on privaatsuse tagamiseks ümbritsetud kuuseheki ja võrkaiaga. Maja ees on laste mänguväljak ja aias on rohkelt ruumi erinevate saaduste kasvatamiseks. Rohkem pilte ja müüja kontaktandmed on leitavad siit.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles