Raha vähe, aga tahaks linnast ära: siin on 6 hea hinnaga suvilat!

Kodu.postimees.ee
Copy
Suvila Haapsalu külje all.
Suvila Haapsalu külje all. Foto: KV.EE

Mida lähemale suvi jõuab, seda suuremaks läheb isu suvilasse aega veetma minna. Kuid mis saab nendest, kel seda luksust ei ole? Mõistagi on suvila ostmine kallis, kuid mõned neist saab kätte üsna soodsa hinnaga. Siin on viis suure potentsiaaliga suvilat, mis maksavad ei rohkem kui tavaline keskklassi sõiduauto.

Suvila Toila vallas: 24 900 eurot

Armas suvila Voka alevikus.
Armas suvila Voka alevikus. Foto: KV.EE

600 ruutmeetri suurusel kinnistul asub pisike ühetoaline maja. Hoones on ruutmeetreid kokku 43,7, kuid sinna on oskuslikult mahutatud kaminaga elutuba, köök, tualetiruum ja panipaik. Hoonel on ka kelder, kus asuvad saunaruumid ja tehniline ruum. 

Suvist soojust saab nautida päikesepoolsel terrassil. Olemas on elektriühendus ning vett saab oma kaevust. Suvila asub aiandusühistus. 

Meri jääb suvilast linnulennult 700 meetri kaugusele ning suurim asula ehk Toila, jääb viie kilomeetri kaugusele. 

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Suure potentsiaaliga suvila Antsla lähedal: 25 000 eurot

Kinnistul on kokku viis hoonet!
Kinnistul on kokku viis hoonet! Foto: KV.EE

Võrumaal müüakse kinnistut, millest võimalus midagi väga erilist ehitada. Reljeefne kinnistu pakub vaheldust ning selle juurde kuulub metsatukk, tiik, lagedat ala ning viis hoonet. Suurim hoone on kahekorruseline elumaja, mille esimesel korrusel on esik, üks suur ja kaks väikest tuba ning köök. Teisel korrusel on üks suvetuba.

Olemas on elektriliitumine, vett saab salvkaevust ning keha kergendada välikäimlas.

Kinnistu asub hõreda liiklusega tee ääres, pakkudes lihtsat juurdepääsu ja piisavalt privaatsust. Lähim suurem asula on Antsla, mis jääb viie kilomeetri kaugusele.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Rõduga suvila Valga külje all: 26 990 eurot

Suvilal on nii varjualune kui ka rõdu.
Suvilal on nii varjualune kui ka rõdu. Foto: KV.EE

Valga külje all müüakse 57-ruutmeetrist suvilat, mis asub 1723-ruutmeetrisel kinnistul. Suvila on kahekorruseline, seinad soojustatud ja katus vahetatud. 

Lisaks peahoonele, leiab kinnistult veel sauna, kinnise aiamaja, kuuri ja kasvuhoone. Krundil on olemas salvkaev ning kuivkäimla. Õu on hooldatud ning seal kasvavad viljapuud ja -põõsad ning lilled. 

Suvilani viib asfalttee ning bussipeatus asub kinnistust umbes 50 meetri kaugusel

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Nõlvapealne suvila Viljandi lähedal: 32 000 eurot

Viljandi on jalutuskäigu kaugusel!
Viljandi on jalutuskäigu kaugusel! Foto: KV.EE

Lõunapoolset mäenõlva hõlmava krundi suurus on 792 ruutmeetrit. Kinnistul asub väike suvila koos täiskeldri ja põhikorrusega, kus kaks tuba, köök ja kuivkäimla. Terrassilt avaneb vaade hoolitsetud aiale, kus palju õunapuid ja marjapõõsaid. Lisaks on aias ka suitsuahi.

Kinnistul on elektriühendus, kuid vett ega kaevu ei ole. Kohalikud käivat vett lähedalasuvast allikast toomas, mis maakleri sõnul puhas ja hinnas. 

Kinnistule on hea juurdepääs ning lähim suur autotee asub 150 meetri kaugusel, kust leiab ka bussipeatuse. 

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN

Kahe hoonega suvila Haapsalu lähedal: 37 000 eurot

Paraja suurusega kinnistu asub Haapsalust seitsme kilomeetri kaugusel.
Paraja suurusega kinnistu asub Haapsalust seitsme kilomeetri kaugusel. Foto: KV.EE

Nõmme külas, Haapsalu lähedal, müüakse 1727-ruutmeetrist kinnistut, kus kaks palksuvilat, esimene neist paigaldati sinna aastal 2020 ning teine aasta hiljem. Väiksema majakese tagumisele küljele on ehitatud suvine dušikabiin. Krundil asub ka välikäimla. 

Ehitusõiguse saamiseks tuleb taotleda projekteerimistingimused. Lubatud ehitiste arv krundil on kokku kuni kolm: üks elamu ja kaks abihoonet. Ehitiste suurim lubatud ehitusalune pind 150-300 ruutmeetrit. Puuduvad kommunaalteenused ja liitumised.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Väike pesa Saue vallas: 39 900 eurot

Pisikeses hoones on isegi saun!
Pisikeses hoones on isegi saun! Foto: KV.EE

Müügis olev suvila asub Kibuna külas, mis jääb Saue valda. Tallinna südalinn asub sealt ligikaudu 40 kilomeetri kaugusel. Lähim kauplus asub 3,5 kilomeetri kaugusel ning rongipeatus on 800 meetri kaugusel. 

Kinnistu suurus on 902 ruutmeetrit ning sellel oleva maja ruutmeetrite arv on 49,5. Maja on paigutatud kinnistu sissekäiguvärava kõrvale, seetõttu on tekkinud suur õueala. Suvilas on kolm tuba, köök, tualett ja ning saun koos pesuruumiga.

Olemas on nii elekter kui jooksev vesi. Kanalisatsioon on lahendatud kogumispaagiga. Suvilat köetakse kamina või elektriga. Kibuna küla ühisveevärgi ja kanalisatsiooni rajamine on Saue valla arengukavas.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles