Tallinna pitsarestoran valiti Euroopa viiekümne parima sekka!

Kodu.postimees.ee
Copy
Margherita Pizzeria & Trattoria.
Margherita Pizzeria & Trattoria. Foto: Pressimaterjal

Tallinna vanalinnas asuv restoran Margherita Pizzeria & Trattoria valiti Euroopa viiekümne parima pitsarestorani sekka. Itaalia maitseelamusi pakkuv pitsarestoran pälvis edetabelis 39 koha, olles tabelis ainus Eesti toidukoht.

Restorani asutaja ja omanik Marek Jürgenson sõnas, et see auhind on suur tunnustus ja sai võimalikuks eelkõige tänu restoranis töötava meeskonna igapäevasele pühendumusele pakkuda autentseid Itaalia maitseelamusi. «Me soovime pakkuda oma külalistele mitmekülgset Itaalia kööki, kombineerides kvaliteetseid koostisosi ja traditsioonilisi retsepte. Menüüst leiab iga külaline midagi meelepärast alates autentsest pitsast kuni suussulavate pastadeni,» rääkis Jürgenson ning lisas, et on suur rõõm, kui tehtud pingutusi märgatakse ja tunnustatakse.

Margherita Pizzeria & Trattoria asutaja ja omanik Marek Jürgenson.
Margherita Pizzeria & Trattoria asutaja ja omanik Marek Jürgenson. Foto: Pressimaterjal

«Euroopa TOP 50 pitsarestorani tunnustus on seda erilisem, et see põhineb anonüümse spetsialisti hinnangul, kes käib restoranides toitu proovimas ja hindab toidu autentsust ning maitseid, restorani teenindust, ooteaega ja kohapealset olustikku. See tunnustus innustab meid jätkama ning pakkuma parimat toiduelamust,» jätkas Marek Jürgenson ning tänas kogu meeskonda.

Margherita Pizzeria & Trattoria asub Tallinna vanalinna südames Nukuteatri vastas, aadressil Lai 2.

Viiekümne parima pitsarestoraniga saab lähemalt tutvuda SIIN.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles