Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

ÜKS MILJONIST Viimsis ootab omanikku 300-aastane täielikult renoveeritud sepikoda

Copy

Üheksa aastat tagasi täielikult renoveeritud ajaloopärl ootab Viimsis uut omanikku.

Praktiliselt müüridest uuesti üles ehitatud hoones on paigas iga detail ning pakub nüüd võimalust mõlemaks –nautida privaatset koduelu või avada uksed oma äriideele või miks mitte mõlemat! Tegu on kohaga, kus ajalugu ja tänapäev saavad kokku, et luua tuliuus atmosfäär. 

Kõik piltidel nähtav ja rohkemgi sisaldub hinnas, kaasa arvatud kohvikuseadmed, ühes tehnikaga.

Pilkupüüdev vanaema aed

1400-ruutmeetrisel kinnistul on säilinud mõnus ja lopsakas nii-öelda vanaema aed, mille murust tärkavad kevadeti sajad sibullilled, kattes maapinna imekauni lillevaibaga. Lisaks on kinnistul viljapuud.

Eesti mõistes on tegemist erakordse maastikureljeefiga. Kinnistu kaguservas on kõrgendik, mis varjab tuulte eest ning justkui embab sepikoja hoonet õrnalt.

Huvitav pinnareljeef annab suurepärase võimaluse luua kauneid taimeterrasse. Maastikuarhitekti poolt on koostatud ka istutusalade plaan, millelt saab uus omanik soovi korral snitti võtta. 

Imetabase kodu esimesel korrusel on kaks kohvikusaali, tualett, tehnoruum ning köök. Korrus ülevalpool on trepihall, kaks tuba, kabinet ning WC-ga vannituba. 

L-kujulise hoone sisehoovist leiab mõnusa tuulevaikse terrassiala, kus on juba esimese kevadpäikesega mõnus aega veeta. Noorematele külalistele pakub lusti ja põnevust terrassi äärde ehitatud armas mängumaja.

Pakkumise kohta leiab lisainformatsiooni SIIT.

Copy
Tagasi üles