UUS-KINDRALI Kristiinesse kerkib New Yorgi mõjutustega üliäge kortermaja

Kodu.postimees.ee
Copy
Uus-Kindrali majad.
Uus-Kindrali majad. Foto: Pro Kapital

Kinnisvaraarendusettevõte Pro Kapital alustas Tallinnas Tondil Kristiine City elukvartalis Kindrali Majade projekti järgmise etapi ehitustöid, mille käigus valmib 2025. aasta lõpuks 90 korteriga esimene elamu aadressil Talli 3/Sammu 8.

Pro Kapitali turundusjuhi Maria Varblase sõnul on alanud nii hoone ehitus kui korterite avalik müük.

«Pro Kapital on Kristiine Citys arendanud juba üle kümne aasta ning Uus-Kindrali majade projekt on loogiline jätk eelnevalt valminud Kindrali Majade hoonetekompleksile – sama on nii kontseptsioon kui arhitektid,» märkis ta. Varblase sõnul on Tallinna kinnisvaraturg projektiks valmis, 31 protsenti korteritest on juba eelmüügis realiseeritud ning see on ka põhjus, miks kopp maasse löödi.

Maria Varblase sõnul toob Kindrali Majade uus etapp ehk Uus-Kindrali väikelinnaliku olemisega Kristiine City´sse üksjagu nii linnasüdame elavust kui kodust rahu. Ehitatav hoone on seitsmekorruseline, majas on ühe- kuni viietoalised korterid. Esimesel korrusel on eraldi sissepääsuga stuudiokorterid, enamusel kodudest on rõdud või lodžad. Hoonete juures on välised rattaparklad ja majades sees turvalised hoiuruumid jalgratastele ja lapsevankritele.

Kaasaegseid ja skandinaavialiku arhitektuuriga Uus-Kindrali majasid raamistab puudeallee ja New Yorgi Brooklyni linnaosale omased kõrged esimese korruse kodud ja äripind, mis avanevad otse tänavaruumi. Teisalt on hoonete vahel avar ja privaatne viljapuude, marjapõõsaste, õdusate istumisnurkade ja mängualadega hooviala, mis pakub rõõmu ja tegevust igaühele.

Tagasi üles