ŠOKEERIV Korterisse sisenenud politsei avastas roojaga kaetud puuris elava lapse

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

New Yorgi osariigi politsei tegi šokeeriva avastuse.

Buffalo linna politsei leidis ühe naise korterist tema kaheaastase lapse, kes oli lukustatud pisikesse puuri. Politsei võttis pärast korterisse sisenemist 24-aastase ema Naesha Lumpkini vahi alla. 

Puur, milles last hoiti, oli valmistatud mänguaedikust ja oli kaetud võrevoodi seinaga. Lapsel ei olnud võimalik väikeses puuris püsti seista, sealt väljumisest rääkimata. Lisaks oli aedikus palju prügi, mänguasju ja väljaheiteid. 

Avastusest jahmunud politseinik James O'Callaghan ütles kohalikule telekanalile, et nähtu tekitas temas vastikust. Haiglasse viidud lapse tuvastati mitu verevalumit ning kaks murtud ribi.

«Lapse ema leidis palju vabandusi, miks laps puuris oli. Ükski neist ei olnud mõjuv põhjus,» selgitas politseinik. Ülekuulamisel väitis poisslapse ema, et laps murdis ribid, kui ta kukkus trepist alla. Ta lisas, et peale väidetavat õnnetust laps nuttis, kuid ema ei pidanud vajalikuks haiglasse pöörduda.

Politsei tegi õõvastava avastuse juba selle aasta veebruaris, kuid andis juhtunust avalikult teada alles nüüd. Lumpkinile esitati süüdistus lapse elu ohtu seadmises.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles