Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

GALERII Kärcher avas Lõuna-Eestis kaupluse

Copy

Puhastus- ja hooldusvahendite tootja Kärcher avas Tartus Lõuna-Eesti esinduskaupluse ning ühes sellega ka hoolduskeskuse, mis võtab enda alla 600 ruutmeetrit pinda ning annab tööd kuuele kohalikule inimesele. Tegemist on teise Kärcheri esinduskauplusega Eestis, ent ettevõttel on plaanis lähiajal veelgi laieneda.

«Kevadised aiatööd on täies hoos ning Lõuna-Eesti inimesed on meie kaupluse vaid nädal pärast avamist kenasti üles leidnud. Enim on kaubaks läinud surve- ja aknapesurid, aiatööriistad, aga ostetakse ka tubaseid masinaid, näiteks tolmuimejaid, põranda- ja aurupesureid,» ütles Kärcher Eesti tegevjuht Margus Leok.

Kärcheri kauplus, mis võtab enda alla 230 ruutmeetrit, pakub laia valikut puhastus- ja aiatehnika tooteid nii era- kui äriklientidele. Lisaks kauplusele on avatud ka hoolduskeskus, kus pakutakse regulaarset hooldust ja vajadusel remonti kõikidele Kärcheri toodetele.

Tartu esinduskauplus asub Lõunakeskuse läheduses, aadressil Kogre tee 1 ning koos kaupluse, hoolduskeskuse, ladude ja kontoriga on esinduse koguala ligi 600 ruutmeetrit.

Tartu kauplustele lisaks avab Kärcher juuni alguses teise esinduse ka Tallinnas Lasnamäel, praegu tegutseb Tallinnas juba esindus Mustamäel.

Tagasi üles